Hakan Keleş: 1 puan alsak da üzüleceğim bir maçtı

10.11.2023 - 23:09 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 23:58

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig'de Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Hakan Keleş: 1 puan alsak da üzüleceğim bir maçtı

AJANSSPOR-HABER

Trednyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Tümosan Konyaspor'un teknik direktörü Hakan Keleş maç sonu açıklamalarda bulundu.

Hakan Keleş: "1 puan alsam bile üzüleceğim bir maçtı"

Karşılaşmayı değerlendiren Hakan Keleş "Çok üzgünüm. 1 puan alsam da üzüleceğim bir maçtı. Oyunun genelinde istediklerimizi yaptık. Savunmada çok iyiydik. 2 hatayla rakip gol buldu. Bitiricilikte problem yaşadık. Oyunun genelinden memnunum. Oyuncuların kısa bir sürede bu kadar tepki vermeleri iyiydi. Deplasmanda iyi oyun ama puan alamamak beni çok üzdü" dedi.

Prip: "Bugün daha keskin olmamız gerekiyordu"

Konyaspor'un tek golünü kaydeden Louka Prip "İlk yarıda defansif anlamda çok organizeydik. Fakat bugün daha keskin olmamız gerekiyordu. 3 puanı isteyen bir takımımız vardı" dedi.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Onuachu'dan galibiyeti getiren süper gol!
Habere Git

Yasir Subaşı: "Hatalarımızdan ders çıkarıp yola devam etmek istiyoruz"

Konyaspor'dan Yasir Subaşı karşılaşmayı "Çok duygu yüklü bir gün. 10 Kasım... Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü. Onu ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Gerçekten iyi mücadele ettik. Buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Aslında bunu hak ettik. Elimizden glenin fazlasını yaptık. Olmadı. İyi hazırlanmıştık. Bunu sahaya da yansıttık. Tabii ki eksiklerimiz vardır. Hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadeleri ile değerlendirdi.

Senin için hazırladığımız haberler