Giresunspor'da Hakan Keleş, Ümraniyespor yenilgisi sonrası konuştu

08.01.2023 - 20:02 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 20:11

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor’a tek golle yenilen Giresunspor’da Hakan Keleş, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Giresunspor'da Hakan Keleş, Ümraniyespor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Giresunspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Çotanak Stadı’nda oynanan mücadeleyi oynanan konuk takım 1-0 kazanarak alt sıralardaki savaşta kritik 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

"Rakibe çok fazla pozisyon vermedik"

Genel olrak iyi oynadıklarını ifade eden Keleş, “İçeride kazanmak istiyorduk. Bizim için büyük bir avantaj olacaktı. Kaybettik, üzgünüz. Oyuna bakacak olursak istatistiksel olarak üstün olmamıza rağmen rakibe çok fazla pozisyon vermedik." dedi.

"Onları değerlendiremedik"

Maçta kaçan pozisyonlardan dert yanan Keleş, "Biz de ilk yarıda çok fazla pozisyona giremedik. Ama ikinci yarı geriye düştükten sonra yakaladığımız pozisyonlar vardı. Onları değerlendiremedik." dedi.

İlgini Çekebilir
Ümraniyespor, tek golle 3 puan aldı!
Habere Git

"Devre arasına bir maç kaldı"

Kaçan 3 puana üzüldüklerini ifade eden Keleş, "Bizim için iyi olması ama yenseydik avantaj elde edecektik. İlerisi adına iyi olacaktı. Devre arasına bir maç kaldı. Puan baremimizi yakalayacaktık." dedi.

"Bizi biraz hırpaladı"

Ümraniyespor yenilgisini gelecek hafta telafi edeceklerini ifade eden Keleş, "Önümüzde Antalya maçı var. İçeride kaybettiğimiz puanı dışarıda kazanmak için uğraşacağız. Üç gün önce yoğun bir maç oynadık. Bizi biraz hırpaladı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. İnşallah telafiyi Antalya ile yapacağız” açıklamasında bulundu.

Ümraniyespor, Mrsic ile kazandı

Karşılaşmada 33 şutun çekildiği maçta Ümraniyespor 83. dakikada Mrsic ile kazandı.

Giresunspor, 12. sırada yer aldı

Bu sonuçla Ümraniyespor deplasmanda üst üste 2. defa kazanırken puanını 14’e yükseltti. Giresunspor ise 19 puan ve maç fazlasıyla 12. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 19. haftasında Ümraniyespor, İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Giresunspor da Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler