Hakan Keleş'ten flaş açıklama: 'Yeni hoca gelirse...'

12.11.2018 - 02:10 | Son Güncellenme: 12.11.2018 - 02:10

Sivasspor teknik sorumlusu Hakan Keleş, Beşiktaş maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Hakan Keleş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Hafta başından pozitif bir hava yaratmıştık. Sonuçta Beşiktaş burada çok fazla galibiyet şansı vermiyor. Bizle beraber ikinci mağlubiyetler oldu burada. Geriye düşüp maçı çevirmesini bildik. Ama direnç gösterdik. Puana ihtiyacımız vardı, bunu da başardık. Hep beraber inandık. Galibiyet için gelmiştik buraya.”

İki senedir kulübün bünyesindeyim. Nerede görev verilirse yapıyorum. Başkanla oturup konuşuruz. Yeni hoca gelirse beraber devam ederiz. Başkan ne derse o olur.

Basın toplantısında neler söyledi?

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen Demir Grup Sivasspor'un başkanı Mecnun Otyakmaz, Hakan Keleş'in takımın yeni teknik direktörü olabileceğini söyledi.

Hakan Keleş'in basın toplantısındaki sözleri şu şekilde:

Tamer hocadan sonra pozitif hava oluşturmak istedik. Bunu başardığımızı düşünüyorum. İyi çalıştık Beşiktaş'ı. Geriye düşmemize rağmen galibiyeti yakaladık. İyi mücadele ettik. Takımımızın iyi takım olduğunu biliyorduk ama sonuca yansıtamıyorduk. Bu maçta sonuca yansıttık. Hak ettiğimiz, mücadelemizi ön plana çıkardığımız bir galibiyet aldık."

"Ofansif oynayacaklarını biliyorduk. Beklerini çok çıkarıyorlardı. Orta sahadan kazandığımız toplarla oradan sonuca gitmeye çalıştık ve başarılı olduk. Mücadele ortaya çıkınca pozisyonları da yakalıyorsunuz."

"Hafta başında Tamer hocamızla ayrılık yaşadık. Yönetim kendisiyle ayrılma kararı aldı, ona katkılarından dolayı teşekkür ederim. Yeni hoca arayışlarına başladık. En yakın zamanda kulübümüz en uygun hocayı sağlayacaktır. İki senedir bu takımla beraberim. Başkanımız kalmamı rica etti ben de kaldım. Tamer hocayla da beraber çalıştık. Kulüpte belli bir yerdeyseniz size göre veriliyor maça hazırla diye. Biz de elimizden geleni yaptık. Sivas büyük bir camia. Hoca arayışımız devam ediyor. Gelirse beraber de devam ederiz. Devam etmeyi tabii ki isterim ama buna başkanımız karar veriyor. Ne görev verilirse biz onu yapıyoruz. Devam etme konusunu başkanımızla konuştuk, uygun görürlerse bir ekip kurarak devam edebiliriz."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler