Hakan Kutlu'dan Eto'o ve Pote açıklaması!

19.07.2018 - 14:35 | Son Güncellenme: 19.07.2018 - 14:50

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Eto'o ve Pote'nin transferi hakkında konuştu

Hakan Kutlu'dan Eto'o ve Pote açıklaması!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Mavi Lacivertli takımın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hakan Kutlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Sözlerine kamp dönemindeki çalışmalardan bahsederek başlayan Hakan Kutlu, "Kamp dönemine diğer takımlara göre 20-25 gün geç başladık ancak yeni gelen arkadaşlarımızın uyum süreci çok iyi. Başkanımız transfere yoğun bir mesai harcıyor. Orhan Taşdelen ve Galip Güzel bugün aramıza katılacak. Traore ve Çağlar dün akşam takımla çalışmaya başladılar. Tayyip Talha henüz milli takımda. Bu uyum sürecini kolay atlatacağımızı düşünüyorum. Adana Demir çok büyük bir camia ve çok büyük bir taraftara sahip" dedi. 

 

Takımının transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Kutlu, "Adana Demirspor’un hedefleri her zaman büyük olur. Hem bu ligi bilen hem de genç oyuncularımızı aramıza katıyoruz. Realist olmak gerekirse bu kamp sürecini iyi aşar ve sabırlı davranırsak hedefimiz tabii ki bir üst lig. Taraftarımızın vereceği destek çok önemli. Taraftar, yönetim ve teknik heyet birlik olmalıyız. Santrafor ve sağ bek acil transfer ihtiyacımız olan bölgeler. Bu mevkilerde başkanımızla yaptığınız görüşmelerde isimleri de belirledik. Sağ bek, sağ açık ve forvet transferleri önümüzdeki günlerde sonuçlanacaktır. Şu an için yabancı oyuncularla görüşüyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

Mavi Şimşekler'in gündemine gelen Eto'o ve Pote hakkında ise deneyimli çalıştırıcı, "Pote’yi hem ben, hem başkan ve yönetim kurulumuz, hem de taraftar takımda görmek istiyor. Kulübümüzün şartları doğrultusunda bir teklifimiz oldu. 3 yıllık bir mukavele istemişti ve burada bir problem çıkmıştı. Alternatif oyuncular da var. Pote ile şartlarda anlaşabilirsek aramıza katılmasını istiyoruz. Eto'o çok büyük bir yıldız fakat şu anda gündemimizde yok" açıklamasında bulundu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu sözlerine şu şekilde son verdi:

"Daha önceki takımlarımızda da oynattığımız bir sistem vardı. Adana Demirspor’u da 4-3-3 formasyonunda oynatmayı düşünüyoruz. Oyuncu transferlerimizi de buna yönelik yapıyoruz. Hazırlık maçlarımız da kampın ikinci döneminde başlayacak. 4 ya da 5 hazırlık maçı düşünüyoruz. Hamidou Traore yetenekleri ve önceki performansı belli bir oyuncu. Pek çok takımın transfer listesindeydi. Geçen sene istenilen performansı gösteremedi anck gittiği kulübün şartları da beklliydi. Ben Traore’nin önceki senelerden daha iyi bir performansa çıkacağına inanıyorum. Emre Nefiz, Murat Duruer, Murat Akın zaten bizim sistemimize uygun isimler"

Senin için hazırladığımız haberler