Hakan Kutlu'dan Orkan Çınar ve Kubilay Kanatsızkuş'un transferi hakkında açıklama!

30.07.2018 - 14:18 | Son Güncellenme: 30.07.2018 - 17:18

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu'dan Anderson, Orkan Çınar ve Kubilay Kanatsızkuş'un transfer gündemindeki oyuncular olduğunu söyledi.

Hakan Kutlu'dan Orkan Çınar ve Kubilay Kanatsızkuş'un transferi hakkında açıklama!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Transfer gündemine dair konuşan Kutlu, Mavi Lacivertlilerin transfer görüşmelerini sürdürdüğü Orkan Çınar ve Kubilay Kanatsızkuş'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detalar...

'Yapılan transferlerden şu an için mutluyum'

Sözlerine yapılan transferlerden bahsederek başlayan Hakan Kutlu, "Sezona geç başladık. İlk etap kamp çalışmasına gittiğimizde 6 tane oyuncumuz vardı. Sonrasında yeni transferler aramıza katıldı. Yapılan transferlerden şu an için mutluyum. Son olarak Pote aramıza dahil oldu. Pote’de bu ligi bilen, takımımız için ve lig için önemli bir oyuncu. İleriye dönük yapılacak olan transferlerimiz olacaktır. Sağ bek için alternatif bir oyuncu ile görüşüyoruz" dedi.

 

Orkan Çınar ve Kubilay Kanatsızkuş'un transferine de değinen Kutlu, "Transfer uzun bir süreç. Orkan Çınar ile de görüşmelerimiz sürüyor. Orkan ve Kubilay Kanatsızkuş listemizde olan 3 oyuncu. Özellikle Orkan, Süper Lig’de forma giyiyor. Sezonun ikinci yarısında Konyaspor’da forma giydi. Önemli bir oyuncu. Geldiği zaman takımımıza katkı sunması ve projeler dahilinde transfer olması lazım. Ücret noktasında da futbolcuların aldığı yüksek ücretler ve ligler arasında önemli fark olabiliyor. Bunu da göz ardı etmemeliyiz'' ifadelerini kullandı. 

Hakan Kutlu, sözlerini şu şekilde son verdi:

"Beni kısa sürede benimsediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Umarım onlarla birlikte hedefe ulaşabiliriz. Destekleri esirgemesinler. Ankaragücü başkanı ile yaşadığı diyaloğa gelince; ben Ankaragücü’nün uzun yıllar formasını terlettim ve hiçbir zaman medya önünde bu açıklamalara girmedim. Gerekli açıklamayı ben ve avukatım yapacağız ve kamuoyu ile paylaşacağız. Ankaragücü’nün benim hayatımda çok önemli bir yeri vardır. Ankaragücü’ne de başarılar diliyorum"

Senin için hazırladığımız haberler