Hakan Kutlu'dan Volkan Şen sözleri...

15.08.2018 - 19:31 | Son Güncellenme: 15.08.2018 - 19:52

Hakan Kutlu'dan Volkan Şen sözleri...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Transfer gündemine dair açıklamalarda bulunan Hakan Kutlu, Denizlispor maçına da ayrı bir parantez açtı. İşte detaylar...

'Lige 3 puanla başlamak umut verici...'

Sözlerine geçtiğimiz hafta oynadıkları ve deplasmanda 0-1 kazandıkları Karabükspor maçını değerlendirerek başlayan Hakan Kutlu, ''Ligin ilk maçı. Geç toplanan bir takımdık, galibiyetle dönmemiz iyi oldu. Karabükspor maddi sıkıntılardan dolayı altyapı oyuncularıyla sahaya çıktı ama biz takımımızdan memnunuz. Zor bir maç olacağını biliyorduk, çocuklar genç olduğundan çok koşup çok kapattılar, kendi yarı alanlarında kaldılar ve pozisyon üretmekte zorlandık. Her ne olursa olsun lige 3 puanla başlamak bizim için umut verici'' dedi.

Denizlispor maçı yorumu

Hakan Kutlu, gelecek hafta oynacakları Denizlispor maçıyla ilgili olarak ise ''Denizlispor iyi bir kadro kurdu. İlk maçta mağlup olmalarına rağmen galibiyeti hak eden bir oyun oynadılar. Zor bir maç bizleri bekliyor. Taraftarımızla ilk kez buluşacağız. Galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımız, başkanımız ve yönetim kurulumuz, taraftarımız bir bütünlük yakaladık. İnşallah bu bize galibiyeti getirecektir'' değerlendirmesinde bulundu.

''Transfer konuşmadık''

Deneyimli teknik adam takımla adı anılan Volkan Şen iddialarına yönelik ,''Haftasonu çok önemli bir maça çıkacağız. Transfer konusunda başkanımızla 1 haftadır konuşmadık. Sadece Gaziantepspor’un başarılı genç oyuncusu Hüseyin Polat için konuştuk, o aramıza katılıyor. Başkanımız transferde inanılmaz bir performans gösterdi ve mesai harcadı. Takımın bir ihtiyacı olursa bizi kırmaz. Transfer için ne kapattık ne de açık demiyim. Tek düşüncemiz haftasonu oynayacağımız Denizlispor maçı. Yönetimimizin, başkanımızın ve futbolcuların hedef koyduğu bir maç'' şeklinde konuştu.

'VAR geldi ama tartışmalar bitmeyecek...'

46 yaşındaki çalıştırıcı, Süper Lig'de uygulanan VAR sistemiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. VAR sisteminde ayrımcılık yapılmaması gerektiğini söyleyen Hakan Kutlu sözlerine şöyle devam etti:

''VAR Süper Lig’de uygulanmaya başladı ancak ben tartışmaların bitmeyeceğini düşünüyorum. Zaten ilk hafta da bu tartışmalar devam etti. Ben bir sistem Süper Lig’de uygulanıyorsa alt ligde de uygulanmalı diye düşünüyorum. Böyle bir ayrımcılık yapılmasının karşısındayım. Bu ligdeki takımlar da çok önemli ve ülkenin değerleri.''

Pote sözleri...

Kutlu, Adana Demirspor taraftarının sevgilisi Pote içinse ''Pote’nin kişilik karakterini ve oyunculuk özelliklerini tartışmaya gerek yok. Kendini ispatlayan ve şehir tarafından sevilen bir oyuncu. Kampa hem geç katıldı, maçtan önce de ağabeyi öldü. Büyük dezavantajlarla başladı. Pote bizim çok değer verdiğimiz ve buıraya çok katkı verecek bir oyuncu'' değerlendirmesini yaptı.

''Adana Demir’in en büyük gücü taraftarıdır''

Sözlerine Adana Demirspor taraftarına seslenerek veda eden Kutlu şunları söyledi:

''Geldiğimizden itibaren şunu söylüyoruz, Adana Demir’in en büyük gücü taraftarıdır. Pazar günü onları maça davet ediyoruz. Desteklerini arkamızda görmek istiyoruz. Biz de ekip olarak heyecanlıyız. Adana Demirspor taraftarı önünde bu takımın bireyi olarak sahaya çıkmayı daha önce de istemiştik. Taraftarımızın önünde ilk maça çıkacağımız için heyecanlıyız.''

Senin için hazırladığımız haberler