Hakan Özmert: "Bize niye adalet yok!"

03.02.2021 - 21:28 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 21:32

Son dakika haberleri... Süper Lig'de FTA Antalyaspor ile Beşiktaş berabere kaldı. Peki FTA Antalyasporlu futbolcular neler söyledi? İşte detaylar...

Hakan Özmert: "Bize niye adalet yok!"

Süper Lig'in 23. haftasında FTA Antalyaspor, sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından FTA Antalyasporlu futbolcular değerlendirmelerde bulundular.

FTA Antalyasporlu futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Gökdeniz Bayrakdar: "Büyük takımlarla oynarken motivasyonumuz çok farklı oluyor. Maça iki takım da iyi başladık. Güzel bir organizasyonla gol attım. Galip gelseydik golün anlamı daha büyük olacaktı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 7 maçtır yenilmiyoruz. Bu bizim için iyi bir şey. Hakem hatalarıyla mağlup olduğumuz için çok üzülüyoruz."

Hakan Özmert: "Yüzümde şişlik var, bir darbe aldım. Ben herkesi kutluyorum. Veysel'in pozisyonunu anlayamıyorum. Nasıl faul olur? Benim bir pozisyonum var, bence kırmızı var. VAR neden var? Büyük takımlara karşı 8 dakika uzatıyorsun, Anadolu'da 3 dakika uzuyor. Bize niye adalet yok!Biz de mücadele ediyoruz. Biraz VAR'ı doğru kullanalım. Hakemler yoruluyor biliyorum ama dışarıdan maçlar izleniyor. Bazı şeyler varsa doğru kullanalım. Yenilmezlik serimiz devam ettiği için mutluyuz."

Amilton: "Hocamızın aktardığı planı uygulamaya çalıştık. Buradan maalesef 1 puan alarak ayrıldık. Bu maçı izleyen insanlar, Veysel'in atıldığı pozisyonda nasıl faul olduğunu anlamakta zorluk çekecekler. Bu dakikadan sonra yediğimiz gol... Sonrasında 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Bu kararlar bu şova zarar veriyor. Bugün daha iyi şeyler izlettirmek isterdik. 1 hafta boyunca buraya çalışıyoruz ama maalesef bir şekilde emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Bu maçı değerlendirirken, arkadaşlarımın üzgün olduğunu gördüm. Bu şekilde 1 puana mutlu olamadık. Bugün 2 puanımız bizden alındı."

Senin için hazırladığımız haberler