Hakem, Atiba'nın kararına uymadı! N'Koudu'nun tartışılan kafası

25.12.2022 - 17:12 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 17:25

Gaziantep FK - Beşiktaş maçına Kevin N'Koudou'nun rakibine attığı kafa damgasını vurdu. Atiba pozisyonun kırmızı kart olduğunu düşünerek başını ellerinin arasına aldı, hakem Atilla Karaoğlu, VAR'a çağrılmasına karşın sarı kartını kullandı.

Hakem, Atiba'nın kararına uymadı! N'Koudu'nun tartışılan kafası

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası arasından sonra  Beşiktaş, Süper Lig'e Gaziantep deplasmanında döndü. Antep'teki karşılaşmaya ise siyah beyazlıların Kamerunlu futbolcusu Kevin NKoudu'nun 24. dakikada yaptığı hareket damga vurdu.

N'koudou rakibine kafa attı

Maçın 25 dakikasında sol kanatta Kevin Nkoudu ile Gaziantep FK'lı Kitsou arasında tartışma yaşandı. Kamerunlu futbolcu, kafa atarak rakibini yere düşürdü. 

Atilla Karaoğlan sarı kart verdi

Pozisyonu gören hakem Atilla Karaoğlan, Antep oyuncusunun abartılı hareket ettiğine kanaat vererek sarı kart verdi. 

İlgini Çekebilir
Erol Bulut muhabiri şoke etti: Şenol Güneş...
Habere Git

VAR, hakem Karaoğlan'ı çağırdı

Saha içinde tartışmalar ve itişmeler yaşanırken VAR'da bulunan Serkan Tokat, hakem Karaoğlan'ı ekrana pozisyonu tekrar seyretmeye davet etti.

Atiba'nın hareketi dikkat çekti

Hakem VAR'a giderken Beşiktaşlı Atiba Hutchinson'ın yaptığı hareket dikkat çekti. 

Atiba kararı verdi: Kırmızı kart!

Siyah beyazlıların kaptanı ellerini başına götürerek Nkoudu'nun atılacağına hükmetti. (Fotoğraflar yayıncı kuruluştan alınmıştır)

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ön libero atağı! Josef ve Atiba'nın yerine gelecek
Habere Git

Hakem kararının arkasında durdu

VAR'a giden Atilla Karaoğlan, pozisyonu defalarca seyrettikten sonra ilk verdiği kararın arkasında durdu. Böylece Nkoudu pozisyonu sarı kartla atlattı.

Dünya Kupası'nda Siebert VAR'a uymamıştı

Katar'da yapılan Dünya Kupası'nda Gana -Uruguay karşılaşmasını yöneten Alman hakem Daniel Siebert de VAR'ın elle müdahale nedeniyle penaltı istediği pozisyona devam demişti. Daniel Siebert daha sonra Almanya’da katıldığı bir televizyon programında kendisini monitöre çağıran VAR hakeminin kendisinden özür dilediğini açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler