Hakem Mete Kalkavan trafik kuralını çiğnedi!

03.03.2022 - 13:59 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 14:06

Süper Lig hakemi Mete Kalkavan, kural çiğneyerek sosyal medyanın diline düştü. Kalkavan, arabasını yaya geçidine park ederek bir kafeye gitti. Bu anı da fotoğraflandı. İşte detaylar.

Hakem Mete Kalkavan trafik kuralını çiğnedi!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig hakemi Mete Kalkavan'ın yaya geçidine park etmesi sosyal medyada konu oldu. Kerem Kolivar isimli kişi, FIFA kokartlı Mete Kalkavan'ın İstanbul Göktürk'te arabasını yaya geçidine park etmesine tepki gösterdi. Kalkavan'ın beyaz renk Porsche marka aracını yaya geçidinde bırakıp gittiği anı kendi aracının içinden görüntüledi.

'Trafik kuralı çiğneyen adam maç yönetiyor'

Kolivar, paylaşımına da "Mete Kalkavan geliyor yaya geçidine araba bırakıp, gidiyor. Trafikte basit kuralı çiğneyen adam Süper ligde maç yönetiyor" diyerek tepki gösterdi.

Ajansspor'a da bilgi veren Kolivar, "Futbolsever biri olarak Mete Kalkavan'ı tanıyorum. Üzerinde siyah ve arkasında da TFF yazan bir eşofman vardı. Arabasını bırakıp hemen sağdaki Starbucks'a doğru gitti" dedi.

 

İlgini Çekebilir
Sami Uğurlu: VAR'a gitmiyorsan burada art niyet ararım!
Habere Git

Lüks arabası da mevzu oldu

Kolivar'ın paylaşımı binlerce beğeni alırken, yüzlerce kişi tarafından paylaşılıp yorum yazıldı. Yorumlarda Kalkavan'ın lüks araca sahip olması da dikkat çekti. Ancak bu konudaki sorulara da yine, "Kalkavan, aileden zengin. İş insanı Ahmet İhsan Kalkavan'ın oğlu" diyerek yanıt başka takipçiler yanıt verdi.

Mete Kalkavan kimdir?

1980 yılında Samsun'da doğan Mete Kalkavan, asıl mesleği makine mühendisliği.  Kalkavan'ın babası 24. dönemde CHP Milletvekili olara TBMM'de de yer almıştı. Baba Kalkavan,  2017'de 64 yaşındayken hayatını yitirdi.

 

2012 yılında FIFA kokartına hak kazanan Mete Kalkavan, TFF'nin 2015-16 sezonundan itibaren profesyonel hakemlik sözleşmesi yaptığı ilk hakemler arasında da yer aldı.

317 maçta düdük çaldı

2011 yılında 1. Lig'e çıkan Kalkavan, kariyeri boyunca, genç kategoriden Şampiyonlar Ligi'ne kadar toplam 317 maçta düdük çaldı. 200 Süper Ligi maçına çıkan Kalkavan, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2, Avrupa Ligi elemelerinde ise 9 müsabaka yönetti.

Senin için hazırladığımız haberler