Hakem Yaşar Kemal Uğurlu Trabzon'a gitti mi?

25.04.2022 - 00:11 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 01:00

Adana Demirspor - Trabzonspor maçının tartışılan hakemi Yaşar Kemal Uğurlu TV100 VAR Odası programında Trabzon'a gittiği yolundaki iddialara yanıt verdi.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu Trabzon'a gitti mi?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor-Trabzonspor maçında, bordo-mavililerin henüz maçın 7. dakikasında kazandığı penaltı büyük tartışma yarattı. Simon Deli'nin Edin Visca'ya müdahalesine hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı kararı verdi. 

Hakem Uğurlu Trabzon'a gitti iddiaları

Abdülkadir Ömür'ün penaltı atışında Muric gole izin vermezken, Uğurlu pozisyonu VAR'dan izleyip penaltıyı tekrarlattı. Bu pozisyonun ardından tartışma yaratan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun maçtan önce Trabzon'a gittiği iddiaları gündeme geldi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Uğurlu'nun adını verdi: #SkandalLig
Habere Git

Cenaze için geçen ay Trabzon'a gittim

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu TV100 VAR Odası programında Trabzon'a gittiği yolundaki iddialara yanıt verdi. Uğurlu: “Ben Trabzon'a geçtiğimiz ay cenaze dolayısıyla gittim. 29 Mart tarihiydi. Ben Trabzon'a bu hafta gitmişim gibi gösterip beni zan altında bırakan kişiyi gördüğüm yerde bunun hesabını soracağım. Bir de bu insanın tuttuğu oruçlar kabul mu olacak?" 

Maç günü oğlu hastaneye kaldırıldı

Ugur iddialara şu şekilde yanıt vermeye devam etti “Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı, şu anda da hastanede zaten. Ameliyat olacak. Maç günü maçı geri iade edemezdim. Türk futbolunun ve içinde bulunduğu kaotik ortamın daha fazla tartışmalara sebebiyet vermemesi adına bunu yapamazdım.” ifadelerini kullandı.

Penaltı pozisyonu için konuştu

Tartışılan penaltı pozisyonu için konuşan Uğurlu: "Visca'nın penaltısında benim baktığımda açıdan Simon Deli, itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler