Hakemler ölmüş ağlayanı yok!

18.03.2022 - 16:15 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 16:18

MHK’nın Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve 11 hakemin görevine son verilmesinden sonra hakem derneği başkanı Abdurrahman Arıcı telefonları nedense hiç açmıyor.

Hakemler ölmüş ağlayanı yok!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye futbolu günlerdir hakem operasyonuyla çalkalanıyor. Aralarında dünya çapında hakemlerden Cüneyt Çakır’ın da olduğu 12 hakemin görevine kamuoyuna tatmin eden bir açıklama yapılmadan görevine son verildi. Hakem yönetimlerinden çok şikayetçi olan kulüpler bile bu operasyon karşısında şaşırdı ve “Gerekçesi ne” diye sordu. Kulüpler Birliği Vakfı bu operasyon nedeniyle bölündü. Hatta Galatasaray Başkanı Burak Elmas, birlikten ayrılabileceklerini söyledi.

Dernek ne düşünüyor, bilinmiyor

Medya da ikiye bölündü. Eski hakemler de… Ancak bu konuda ilk konuşması gereken bir kurum var ki günlerdir susuyor. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), üyelerinin düdüğünün asılması karşısında tek kelime açıklama yapmadı. Operasyona karşı mı değil mi kimse bilmiyor?

İlgini Çekebilir
Hakemler açıklandı! Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler'e ödül gibi atama
Habere Git

Abdurrahman Arıcı’yı aradık ama konuşmadı

Ajansspor olarak TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı’yı aradık ancak bize bir geri dönüş yapmadı. Arıcı’ya yazılı mesaj da attık ancak ona da bir cevap vermiş değil. Arıcı’nın neden bu konuda konuşmadığı büyük merak konusu. Derneğin resmi internet sitesinde de ne hakemlerin görevden alındığı haber var ne de konuya dair herhangi bir açıkla bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler