Halı sahalar açılıyor mu? Halı sahalar ne zaman açılacak?

28.02.2021 - 17:55 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 17:56

Pandemi boyunca kapalı olan Halı Sahalar henüz ne zaman açılacağına dair net bilgi gelmemesi sonrası sosyal medyada gündeme geldi. Halı saha sahipleri halı sahaların ne zaman açılacağını ve açılacak mı gibi sorunların yanıtını aramaya devam ediyorlar. Halı sahalar açılıyor mu, kapalı mı gibi araştırmalarda sürüyor. İşte tüm detaylar...

Halı sahalar açılıyor mu? Halı sahalar ne zaman açılacak?

Halı sahaların açılıp açılmayacağına dair merakalr her geçen daha çok armaya devam ediyor. Halı saha sahipleri ve halı saha da top oynamak için merakla açılacağı günü bekleyenler yeni normalleşme sürecinde Halı sahaların olup olmayacağını da araştırmaya devam ediyorlar. Halı sahalar açılacak mı? İşte Halı sahalara dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz." dedi. Erdoğan normalleşme için mart ayını işaret gösterdi. Ancak halı sahaların açılacağı tarihle ilgili henüz resmi bir açılama yapılmadı.

Halı sahalara dair bir detay henüz belli olmadı. Konuyla ilgili nihai kararın Sağlık Bakanlığı görüşlerine göre verilmesi bekleniyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, " İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre 'düşük', 'orta', 'yüksek' ve 'çok yüksek riskli' olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süreci hakkında, "Hafta sonu uygulamasından başlayarak, sokağa çıkma sınırlamasını da illerimizdeki vaka, aşılama ve diğer ilgili kriterlere göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz. Burada önemli olan vaka sayısının tüm illerimizde sürekli azalmasıdır. Vatandaşlarımız bu konuda ne kadar dikkatli olur, ne kadar hassas davranır, kendi illerindeki görünümü ne kadar iyileştirirlerse normalleşme takvimi de o derece hızlı ilerleyecektir.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler