Galatasaray, Zalgiris Maçında Halil Dervişoğlu'nun Golüyle Öne Geçti

25.07.2023 - 20:43 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 21:14

Beşiktaş'a imza atması beklenirken eski takımı Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu, takımını Zalgiris karşısında 2-1 öne geçirdi. Detaylar...

Galatasaray, Zalgiris Maçında Halil Dervişoğlu'nun Golüyle Öne Geçti

AJANSSPOR HABER

Yeni sezonun ilk resmi maçına çıkan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Litvanya temsilcisi Zalgiris ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, geriye düştüğü maçta yeni transfer Halil Dervişoğlu'nun bulduğu golle 2-1 öne geçmeyi başardı. Fakat uzatma anlarında Litvanya takımı durumu 2-2 yaptı. Mücadele berabere sona erdi.

Beşiktaş'ın kapısından döndü

Galatasaray'ın kadrosunda dikkat çeken isimlerden biri de yeni transfer Halil Dervişoğlu oldu. Brentford'ta forma giyen milli futbolcu, Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yaptı. Siyah-Beyazlılar'a imza atması beklenen Halil, eski takımı Galatasaray'ın devreye girmesiyle Cimbom ile anlaşma sağladı.

Yeni sezonun ilk maçında ilk gol

Galatasaray'ın yeni transferi Halil Dervişoğlu, yeni sezonun ilk resmi maçına oyuna sonradan girdi. Milli futbolcu, Sarı-Kırmızılılar'ı öne geçiren golü attı.

İlgini Çekebilir
Cim Bom işini İstanbul'a bıraktı
Habere Git

78. dakikada Mertens'in ceza sahası sağ çaprazından uzak köşeye doğru yaptığı plase vuruşu Gertmonas kurtardı. Kaleciden seken topu altıpastaki Halil ağlara gönderdi.

"Bu bize ders oldu"

Maçın ardından konuşan Halil Dervişoğlu, "Üzgünüz tabii. 2-1 öne geçtikten sonra maçı vermemelisiniz. Bu bize ders oldu. Haftaya taraftarımızın önünde maçı kazanacağız. Golü attığımda çok mutlu oldum ama kazanmak en önemlisiydi. İnşallah haftaya daha iyi olacak. Taraftarın önünde oynamayı çok özledim. Onlarla beraber güzel bir maç çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler