Halil için transfer paketi hazır: 2 futbolcu...

05.05.2021 - 09:49 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 09:51

Göztepe forması giyen Halil Akbunar'ın adı Galatasaray'dan sonra Trabzonspor ile yeniden anılmaya başladı. Trabzonspor, transfer paketini hazırladı. İşte detaylar...

Halil için transfer paketi hazır: 2 futbolcu...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Göztepe forması giyen Halil Akbunar'ı yeniden gündemine aldı. Gelişmeler ve detaylar haberde...

Trabzonspor, Halil Akbunar'ı istiyor

Fanatik'in haberine göre; sağ bek için Roma ile sözleşmesi sona eren Bruno Peres'le ön sözleşme imzalayan Bordo-Mavililer yurt dışında operasyonlara devam ederken, yurt içinde de çalışmalarını hızlandırdı. Santrforda alternatif sayısını artırmak adına Kasımpaşa'yla kontratı bitecek olan Fode Koita'yla da büyük oranda el sıkışan Fırtına, kanat bölgesi için de Halil Akbunar'ın peşini bırakmıyor.

Daha önce de gündeme gelmişti

Bu sezon 10 gol, 12 asistlik katkısıyla yıldızlaşan ve A Milli Takım'a seçilen 27 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor daha önce nabız yoklamış ancak olumlu yanıt alamamıştı. Trabzonspor bu sezon 22 gole direkt katkı sağlayan yıldız oyuncu için İzmir ekibinin kapısını güçlü bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.

Fırtına, devre arasında Sarı-Kırmızılılar'a kiraladığı Diabate'nin bonservisinin yanı sıra kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak'ı da Göz Göz'e vermeyi düşünüyor. Paket teklif önermeye hazırlanan Bordo-Mavililer bu kez transferi bitirmekte kararlı.

Galatasaray ile de anılmıştı 

İzmir ekibinde en üretken oyunculardan biri olan Halil Akbunar'ın adı Galatasaray ile de sıkça anılmıştı. Futbolcuyu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla istediği gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler