Halil Umut Meler’in yönettiği Malmö-Union Berlin maçına UEFA soruşturması

08.10.2022 - 12:09 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 12:15

Avrupa Ligi’nde Halil Umut Meler, Malmö-Union Berlin maçı sahaya atılan meşaleler yüzünden soyunma odasına gitti. UEFA maç hakkında soruşturma başlattı.

Halil Umut Meler’in yönettiği Malmö-Union Berlin maçına UEFA soruşturması

Hüseyin Özkök – AJANSSPOR

UEFA hafta içinde Avrupa Ligi’nde oynanan Malmö-Union Berlin ve Konferans Ligi’ndeki Slovacko-Nice karşılaşmalarında çıkan olaylar nedeniyle 3 kulüp hakkında soruşturma başlattı.

Halil Umut Meler soyunma odasına gitti

Halil Umut Meler’in yönettiği Malmö-Union Berlin müsabakasının 57. Dakikasında iki takım taraftarlarının sahaya meşale, patlayıcılar ve yabancı maddeler atmaları nedeniyle Meler oyunu durdurarak soyunma odasına gitti. 

İlgini Çekebilir
Başkandan çok konuşulacak itiraf! TFF şike soruşturması açacak mı?
Habere Git

Maç yarım saat durdu!

Tribünlerin bir bölümündeki seyircilerin dışarı çıkartılması ve tekrar meşale yakıldığı takdirde maçın tatil edileceğinin anons edilmesinin ardından yaklaşık yarım saat duran oyun yeniden başladı. 

Union Berlin deplasmanda kazandı

45. dakikada Halil Umut Meler’in Andras Schafer’in oyundan atmasıyla 10 kişi kalan Union Berlin, Seharldo Becker’in 68. Dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Alman takımı, Bundesliga’da da 8 hafta sonunda topladığı 17 puanla lider durumda bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Başakşehir bastırdı UEFA soruşturma açtı
Habere Git

UEFA soruşturma başlattı

UEFA hakem ve temsilci raporlarının ulaşmasının ardından her iki kulüp hakkında soruşturma başlattı. İki kulübün de tribün kapatma cezası alması bekleniyor.  

Slovacko disipline sevk edildi 

Fenerbahçe Avrupa Ligi’nden elediği ve yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam eden Slovacko da disipline sevk edilen bir başka kulüp oldu. Çek takımı, Nice ile oynadığı ve 1-0 yenildiği karşılaşmada sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle disipline sevk edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler