Galatasaray, Beşiktaş'ın Anlaştığı Halil Dervişoğlu'nu Transfer Etti

15.07.2023 - 11:43 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 15:29

Süper Lig devleri Galatasaray ile Beşiktaş, Halil Dervişoğlu'nu transferinde karşı karşıya geldi. Kartal'ın anlaştığı transferi Galatasaray devreye girdi ve bitirdi. Detaylar...

Galatasaray, Beşiktaş'ın Anlaştığı Halil Dervişoğlu'nu Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Halil Dervişoğlu, transfer öyküsü adeta pinpon topuna döndü. Günlerdir bir Galatasaray'da, bir Beşiktaş'ta manşetler atılan futbolcuda son nokta konuldu. Dün Beşiktaş'ın 4 yıllık anlaşma sağladığı öne sürülen Dervişoğlu, bugün Galatasaray ile anlaştı. Detaylar...

Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da

Fanatik'te yer alan habere göre, Halil Dervişoğlu, Galatasaray'a transfer oldu. Transfer kısa süre içerisinde açıklanacak. Cim Bom oyuncu ile bugün anlaşma sağlayarak resmne transfer etti.

Beşiktaş ulaşamadı

Galatasaray'ın transfer ettiği Halil Devrişoğlu'na dün geceden bu yana Beşiktaş ulaşamadı. Sports Digitale'den Sercan Dikmen'in haberine göre, Beşiktaş’tan bazı isimlerle konuştum: “Anlaşmaya vardığımız Halil Dervişoğlu’na dün geceden beri ulaşamıyoruz.” dediler.

İlgini Çekebilir
Halil Dervişoğlu'nun sözleşme detayları belli oldu
Habere Git

Galatasaray bonservisini aldı

Galatasaray, milli oyuncu Halil Devrişoğlu'nu kadrosuna kattı. Cim Bom, 23 yaşındaki oyuncuyu 4 yıllığına kadrosuna dahil etti.

“Halil, Beşiktaş ismini kullanıp kulübü ile pazarlık yaptı”

Beşiktaş'ın görüşmeler yaptığı Halil Dervişoğlu ile ilgili konuşan Şenol Güneş, “Halil, kulübüne Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa olmaz. Güvenim sarsılırsa herkese soğuk bakarım” ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş anlaşmıştı

Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği 23 yaşındaki Halil Dervişoğlu transferi için Brentford ile anlaşma sağladı. Genç oyuncu ile görüşmelere devam eden Siyah-Beyazlılar, maaş konusunda tekliflerini sunup oyuncunun kararını beklemeye başladı. Siyah-Beyazlılar, bugün transferi sonlandırmak isterken Galatasaray devreye girdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Halil Dervişoğlu gelişmesi!
Habere Git

Galatasaray oyuncuyu kaptı

Beşiktaş hem oyuncu hemde kulüple anlaşma sağlamasına rağmen geçtiğimiz günlerde devreye giren Galatasaray transfer hızını sonlandırdı. Siyah-Beyazlılar imza atmayı beklerken Galatasaray önce Brentford ile görüp anlaşma sağladıktan sonra bugün de Halil Dervişoğlu'nu ikna ederek tekrardan Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için anlaşma sağladı. 

Beşiktaş için İstanbul'a geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in isim vererek istediğini ifade ettiği Halil Dervişoğlu'nun dün İstanbul'a geldiği ve siyah - beyazlılar sözleşme imzalayacağı iddia edilmişti.

Beşiktaş bonservis yerine bonus verecekti

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu ve kulübü Brentford ile anlaşmaya varmıştı. Oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah - beyazlıların, bonuslar karşılığında transferi bitirmek üzere olduğu öne sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
Halil Dervişoğlu imzayı attı! İşte yeni adresi...
Habere Git

Halil Dervişoğlu tansferinde neler yaşandı?

Tuna Akdemir'in ifadelerine göre; Halil Dervişoğlu transferinde yaşananlar şu şekilde oldu:

''Halil Dervişoğlu dün akşam itibariyle Beşiktaş'la her konuda anlaşmaya varmıştı, uçak biletleri için babasıyla ve kendisiyle detaylar konuşuluyordu.  Akşam olduğunda da Beşiktaş kontratı göndermek için Halil ve avukatıyla temaslarını sürdürüyordu. Sonrasında bir anda her ikisine de ulaşılamama süreci ve an itibariyle yaşananlar malum, Halil Galatasaray ile anlaşma sağlıyor. ''

Halil Dervişoglu istatistikleri

Geçen sezonu kiralık olarak Burnley'de görev yapan 23 yaşındaki forvet, takımıyla Premier Lig'e çıkma sevinci yaşasa da sadece 8 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Halil, Galatasaray'da süre aldığı 1.5 sezonda da 45 maça çıkmıştı ve 8 gol, 3 asistle oynamıştı.

Hazırlık maçında Marcao tokat atmıştı

Ekim 2020'de Galatasaray ile U21 Milli Takımı, Florya'da bir hazırlık maçı oynanmış ve bu maçta yaşanan olay futbol gündemine damga vurmuştu. Maçta Galatasaraylı Marcao, milli takım formasıyla sahada yer alan Halil Dervişoğlu'na yaşanan bir gerilimde tokat atmıştı. Bunun üzerine maç tamamlanmadan bitirilmişti. İlk başta maçın yağmur nedeniyle sonlandırıldığı söylense de daha sonra U21 Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Her maçta olabilecek bir gerginlikti" diyerek, yaşananları dolaylı olarak kabul etmişti. Dervişoğlu, bu olaydan sonra iki kez kiralık olarak Galatasaray'da forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler