Halil’in Aslan olmasına yeşil ışık

05.06.2021 - 00:02 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 00:43

Galatasaray’ın transfer listesindeki Halil Akbunar hakkında konuşan Göztepe 2. Başkanı Talat Papatya, sarı-kırmızılılara açık kapı bıraktı.

Halil’in Aslan olmasına yeşil ışık

AJANSSOR-HABER

Süper Lig’de geride kalan sezonun en gözde oyuncularından biri Halil Akbunar oldu. Kaptanı olduğu Göztepe ile 9 gol, 10 asistlik performans sergileyen kanat oyuncusu kariyerinde ilk kez A Milli Takım’a seçildi. 

Transferin de en çok konuşulan isimleri arasına giren Halil’i Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği biliniyor. İzmir ekibinin 2. Başkanı Talat Papatya da bu konuyu değerlendirdi. 

'Halil ve Göztepe için şartlar uygun olursa...'

beIN Sports’a konuşan Papatya, “Galatasaray'ın bir ilgisi olduğu basından okuyoruz. Başkan ile görüşme yapılacağı bilgisi var ama resmi bir teklif yok. Birçok kulübün Halil'le ilgilendiğini biliyorum. Halil için de Göztepe için de iyi olacak şartlar oluşursa değerlendirilebilir” dedi.

Aday kadrodan çıkma üzüntüsü yaşadı

A Milli Takım'ın EURO 2020 için geniş kadrosuna çağrılmasına rağmen 26 kişilik son listeye giremeyen  27 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray’a Fatih Terim’in kalması şartıyla sıcak baktığı ifade ediliyor. Bu yüzden karar vermekte aceleci davranmayan başarılı futbolcu, kaptanlığını yaptığı ve çok sevildiği Göztepe camiasından da kolay kolay kopmak istemiyor. 

Halil'i bekleyen Cimbom Alpaslan'ı bitirdi

Bilindiği gibi Galatasaray, Halil Akbunar'ın Göztepe'den takım arkadaşı olan Alpaslan Öztürk ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar kulübüyle sözleşmesi sona eren Alpaslan için bonservis bedeli ödemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler