Eşref Hamamcıoğlu Oyuncuları Satacak İddiasını Sert Bir Dille Yalanladı

01.06.2022 - 10:47 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 10:56

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, oyuncuları satacak ile ilgili haberlere sert tepki gösterdi.

Eşref Hamamcıoğlu Oyuncuları Satacak İddiasını Sert Bir Dille Yalanladı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, medyada yer alan "Nelsson, Marcao ve Kerem'i satacağım" haberlerini yalanladı.

"İddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hamamcıoğlu, "Algı yaratmaya yönelik kasten servis edilen "oyuncuları satacak" iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. 11 Haziran'a kadar bu tarz gerçek dışı haberler yoğunlaşacaktır" ifadelerine yer verildi.

Ne olmuştu?

Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, bugünkü köşesi yazısında Hamamcıoğlu'nun Nelsson, Marcao ve Kerem'i satacağını açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'na üyelerle yaptığı zoom görüşmesinde, "25 milyon Euro'yu nasıl ödeyeceksiniz?" diye soruldu. Sayın Hamamcıoğlu'nun, "Nelsson, Marcao ve Kerem'i satacağım" dediği bilgisine ulaştım. Bu söylemin iki önemli hatası var: 1- Marcao, Kerem ve Nelsson, Galatasaray omurgasının vazgeçilmezleridir. Yerlerine aynı kalitede oyuncu koyamazsınız. 2- Oyuncu satışından bahsetmek alıcı konumundaki kulüplerin pazarlıkta ellerini güçlendirir. Alıcılar, "Nasıl olsa satacaklar" rahatlığı içinde hareket ederler. Futbolcunun değeri düşer. Dursun Özbek ise oyuncu satmayacağını, aksine güçlü isimlerle takımı güçlendireceğini açıkladı. G.Saray'ın son iki şampiyonluğundaki kadrosuna bakarsak Özbek'in kurduğu takımın farkını görebiliriz. İster Özbek isterse Hamamcıoğlu başkan olsun, G.Saray gelecek sezon çok iyi kadro kurmalıdır. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında her takım şampiyon olmak için kadro kuracaktır."

Senin için hazırladığımız haberler