Hamzaoğlu, Başakşehir maçı sonrasında konuştu: 'Yarınki maçlardan sonra...'

11.05.2018 - 22:45 | Son Güncellenme: 11.05.2018 - 22:45

Antalyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-0 kaybedilen Medipol Başakşehir maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu, "Oyun olarak düşündüğümüz şeylerin büyük çoğunluğunu takımımız yaptı sahada. Fırsatlar da bulduk ama sonuçlandıramadık."

Maicon'a gösterdiği tepki hakkında ise Hamzaoğlu, " Maicon sarı kart gördükten sonra hakeme göstermiş olduğu tepki doğru değildi. O yüzden kızdım. Takım 10 kişi kalabilirdi. Bu tür takımlara karşı 10 kişi oynamak zordur. Tabii o da kendince haklı olduğu için bu tepkiyi verdi. Oyuncunun nabzı yüksek, başka bir karar çıkmasını bekliyor. "

'Yarınki maçlardan sonra her şey daha da netleşecek'

“Bizden kötü durumda takımlar var ama matematik bu ne olacağı belli olmaz. Yarınki maçlardan sonra her şey daha da netleşecek. Önümüzde oynanmamış bir maçımız var. En iyi şekilde ona hazırlanacağız. Gönül isterdi ki bugün puan ya da puanlar alalım ama olmadı. Önümüzdeki hafta  umarım kazanabileceğimiz bir oyun oynarız

Basın açıklaması

“Sahamızda son maçımızı oynadık. İhtiyacımıza olan 1 puandı. Bunu başaramadık. İyi bir rakibe karşı oynadık. Rakibimize karşı nasıl oynamamız gerekiyorsa o şekilde oynamaya çalıştık. Sadece sonuçlandırmalarda başaramadık. Maçı 2-0 kaybettik. Başakşehir’i ve futbolcularımızı oyun ve pozitif futbollarından dolayı kutluyorum” ded

Senin için hazırladığımız haberler