Hamzaoğlu: "Çok talihsiz bir maç oynadık"

20.02.2021 - 18:51 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 20:04

Süper Lig'in 26. haftasında Yeni Malatyaspor evinde 2-0 önde olduğu maçta Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Hamzaoğlu: "Çok talihsiz bir maç oynadık"

AJANSSPOR -HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Yeni Malatyaspor, evinde Konyaspor ile karşılaştı. 

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, 2-0 önde olduğu karşılaşmada Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

51 yaşındaki teknik adam Hamzaoğlu "Çok talihsiz bir maç oynadık. 70. dakikadan sonra yaptığımız değişikliklerden sonra direnç koyamadık. Yediğimiz ilk gol kırılma anıydı. Biz tedirgin olduk. 8 dakikada 3 gol yedik. Yapacak bir şey yok. Bazen böyle talihsiz olaylar oluyor. Önümüzde maçlara bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşma sonrası maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün aslında maçla ilgili güzel şeyler söylemek isterdik, 2-0 öne geçtiğimiz maçı 8 dakikada yediğimiz 3 golle 3-2 kaybettik” şeklinde konuştu.

"Yediğimiz ilk gol de bana göre kırılma oldu"

Devre arasına önde girdiklerini ancak Acquah ve Tetteh’in ikinci yarının başlarında sakatlıkları nedeniyle tempolarının düştüğünü dile getiren Hamzaoğlu, “Tempoları düşünce değişiklik yapmak zorunda kaldık. Yine de 70. dakikaya kadar sabrettik, bekledik. Yediğimiz ilk gol de bana göre kırılma oldu. Bana göre rakibin direncini arttırdı, bizi biraz tedirgin etti. O bocaladığımız dönemde de arka arkaya 2 tane daha yedik mağlup olduk. Söyleyecek bir şey yok, talihsiz bir maç, talihsiz bir mağlubiyet aldık” ifadelerine yer verdi.

"Yoluna giriyor bazı şeyler"

Önlerinde Gençlerbirliği maçı olduğunu ve bu karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlanacaklarını aktaran Hamzaoğlu, bir basın mensubunun futbolcuların maaşları ile ilgili sorduğu bir soruya da, “Yoluna giriyor bazı şeyler. Halen eksikler var. Dediğim gibi iyi giden bir maçtı 8 dakikada 3 gol yedik. Rakip de çok gelmedi aslında 3 şutları oldu iyi vuruşlar ile golü buldular. Maçın tamamına bağlamak çok doğru değil. Böyle maçlar oluyor” diye cevaplandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler