Galatasaray'da Haris Seferoviç ve Sacha Boey, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

05.09.2022 - 23:23 | Son Güncellenme: 05.09.2022 - 23:31

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı 90+1'de bulduğu golle 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Haris Seferoviç ve Sacha Boey, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Haris Seferoviç ve Sacha Boey, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı 90+1'de bulduğu golle 2-1 mağluğ etti. 1-0 geriye düştüğü maçta Abdülkerim'in kırmızı kartıyla 10 kişi kalan Galatasaray, Gomis ve Kitsiou'nun (k.k) golleriyle galibiyete uzandı ve puanını 10'a yükseltti. Gaziantep FK ise haftayı 10 puanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda Gomis bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

 

Karşılaşma sonrası Galatasaray'da Haris Seferoviç ve Sacha Boey, açıklamalarda bulundu.

Seferoviç: "Çok zor bir maçtı"

Abdülkerim Bardakçı'nın kırmızı kart görmesi sonrası takım olarak zorlandıklarını dile getiren  Boşnak asıllı İsviçreli futbolcu Seferoviç "Bu akşam burada gol atmam çok önemliydi. Takım olarak burada 3 puanı aldık ve hep beraber bunu en iyi şekilde gerçekleştirdik diye düşünüyorum. Çok zor bir maçtı özellikle kırmızı karttan sonra. Ancak 3 puanı aldık ve yapmamız gerekeni yaptık. " dedi.

"Hem kendim hem de takım daha iyi olacak"

Performansı hakkında da konuşan Seferoviç "Açıkçası bu akşam en iyi değildi ancak takım olarak birbirimize alışıyoruz. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Hem kendim hem de takım daha iyi olacak. Bu akşam en önemlisi 3 puandı." ifadelerini kullandı.

Sacha Boey: "Kırmızı karta rağmen maçı domine ettik"

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey ise maç sonu şöyle konuştu:

"Benim için çok çok güzel bir maç oldu. Güzel oynadığımızı da düşünüyorum. Kırmızı karta rağmen maçı domine ettik ve buradan 3 puanla ayrıldık. Açıkçası çok keyifliydi ancak burada tüm takım halinde hareket ettik ve tüm takımın yaptığı sonuçtu. İnanılmazdı ve uzun zamandan beri taraftarımızla bu an yaşamadık ve herkes için çok mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler