Hasan Arat, TFF'ye gidiyor: "1 kupayı saymıyorlar ama başvuru yapacağız"

03.08.2024 - 23:46 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 23:51

Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray’ı 5-0 yenen Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat maç sonrası flaş açıklamalar yaptı. Arat, TFF'ye başvuracaklarını söyledi. İşte nedeni.

Hasan Arat, TFF'ye gidiyor: "1 kupayı saymıyorlar ama başvuru yapacağız"

AJANSSPOR-HABER

Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray’ı 5-0 yenen Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat maç sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

"1 kupayı saymıyorlar ama Federasyona müracaatı yapacağız"

Arat, "Türkiye'nin dört bir yanından gelen tüm taraftarlara şükranlarımızı sunuyorum. Beşiktaş sıkıntılı bir sezon geçirmesine rağmen yönetime geldiğimiz 8 ay içinde 2 kupa kazandık. Bu habercidir. Şu anda 11'inci kupamızı kazandık. 1 kupayı saymıyorlar ama Federasyona müracaatı yapacağız. Süper Kupa'daki rekor Beşiktaş'a geçiyor. Beşiktaş bugün çok iyi oynadı.

"Bu kupa güzel bir müjdedir"

Hocamız ve teknik ekip çok iyi hazırlandı. Hüseyin Yücel bu sene çok önemli hamleler yaptı. Beşiktaş camiası olarak bu gururlu günü yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Önemli olan bundan sonra ligdir. Bu kupa güzel bir müjdedir. Centilmence maç geçti. Madalya töreninde her iki takımın bu anlayışı göstermesi sportmence oldu.

"Mustafa'yı takip edin"

Bugünün en büyük transferi Mustafa'ydı. Mustafa'yı takip edin. Ciro dünyada kendini kanıtlamış bir oyuncu. Bu bir takım oyunu. Bu takım oyununda hocadan tüm ekibe kadar Beşiktaş hiç olmadığı kadar konsantreydi. İyi bir kamp dönemi geçirdiler. Tüm arkadaşlarım büyük emek verdiler. Gelecek hafta lige başlıyoruz. Yarın sabah Beşiktaş yeni hedefine koşacaktır. Eksiklerimiz varsa tamamlayacağız. Gio hoca ilk maçında tarihi bir skor elde etti. Taraftar Gio'yu bağrına bastı. Umarım tüm sezon boyunca aynı desteği görürüz.

"Eylül 15'e kadar hem gidenler hem kalanlar olacak"

"Bu gecenin konusu transfer olmamalı. Transferle ilgili Beşiktaş profesyonel bir sistem kurdu. Eylül 15'e kadar hem gidenler hem kalanlar olacak. Her türlü desteği göstereceğiz. Bugün Beşiktaş Onana'yı da kazandı. Onu da transfer olarak görün. Lig uzun, Avrupa Kupası var. Çok temkinli devam etmek zorundayız.

"Bugün Beşiktaş çok iyi oynadı. Hak ederek güzel bir skor elde etti"

Hüseyin Bey önemli bir skor bekliyordu. Ben biraz daha temkinliyim. Ama spor öyle kolay değildir. Bugün Beşiktaş çok iyi oynadı. Hak ederek güzel bir skor elde etti. Önemli olan devamlılık. İnşallah devamlılığı sağlayacağız.

Tweet göndermesi

Tüm camialara mesaj vermek istiyorum. Bu yıl bizim sahamızda bir maç sonucunda rakip camiamız hoş olmayan bir tweet atmıştı. Kartal'ı bindirmişti. Kartal'ı salıncağa bindirmeye kimsenin gücü yetmez! Kartal gelir burada gerekeni yapar. Biz Beşiktaş olarak Türkiye'nin en centilmen kulübü olarak bu tip şeyler yapmayacağız. Bundan sonra hiçbir büyük camia, diğer camiaya karşı bu tip konulara girmemesini tavsiye ediyorum. Beşiktaş camiası üzülmüştür ama bunun cevabını sahada verdi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler