Hasan Ayaroğlu'ndan Yılmaz Vural sözleri

18.04.2018 - 16:08 | Son Güncellenme: 18.04.2018 - 16:08

Hasan Ayaroğlu'ndan Yılmaz Vural sözleri

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un genç oyuncusu Hasan Ayaroğlu, takımının ligdeki konumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hasan Ayaroğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

İşte detaylar...

'Rahat bir galibiyet aldık'

Sözlerine Samsunspor galibiyetiyle başlayan Hasan Ayaroğlu, "Samsunspor maçı bizim için final niteliğindeydi. Eskişehirspor'un bu durumlara düşmesi üzücü bir durum. Samsunspor maçında iyi oynadık. Maçın başında golleri bulduk. Rahat bir galibiyet aldık. Bu hafta Gaziantep'i de yenersek daha da güzel olacak" dedi. 

'Ligde kalacağız'

Haftalardır bu maça odaklandıklarını belirten Hasan, "Daha çok Samsunspor maçına odaklandığımız için konsantrasyon eksikliği oldu. Sağ olsun seyircilerimiz stadı doldurdular. Gereken mücadeleyi verdik. Her şeyin bitmediğini düşünüyorum. İnşallah bu haftada kazanırsak daha avantajlı bir konuma geleceğimizi düşünüyorum. 37-38 puanın üstü ligde kalacak. Gaziantepspor karşısında her zamanki oyunumuzu oynayacağız. Deplasmanda Adana'yı yeneceğimizi düşünüyorum. 40 puanın üstüne çıkabiliriz" diye konuştu. 

Yılmaz Vural sözleri

Yılmaz Vural'a da ayrı parantez açan 23 yaşındaki futbolcu, "Yılmaz Hoca geldiğinde Rizespor maçı vardı. Mental olarak takımımız kötü durumdaydı. Yılmaz Hoca bizi galibiyete inandırdı. Rize maçında erken gol yedik ve demoralize olduk. İkinci yarı kötü de futbol oynamadık ama mağlup olduk. Bunlara rağmen Yılmaz Hoca, bize kaybettiğimiz öz güveni geri getirdi" şeklinde konuştu.

Ligde kalacağız

37-38 puanın üstü ligde kalacak. Antep karşısında her zaman ki oyunumuzu oynayacağız. Deplasmanda Adana'yı yeneceğimizi düşünüyorum. 40 puanın üstüne çıkabiliriz.

'Hedefim Avrupa!'

Hasan Ayaroğlu sözlerini hedeflerini anlatarak tamamladı:

"Takımın transfer yasağı durumu olduğu için bize şans geldi. Sergen Hoca kampa geç katıldı ama bana çok katkısı oldu. Bana güvendi. Ben de elimden geleni yaptım. Ligde 7 gol attım. İnşallah Eskişehispor'u hakettiği yerlere getireceğiz. İnşallah Eskişehirspor'u eski günlerine döndürürüz. İnşallah biz de genç kardeşlerimiz gibi Avrupa'da oynama şansı buluruz" 

Senin için hazırladığımız haberler