Hasan Bek: "Ali Koç kazandığı gün yepyeni bir Fenerbahçe başlayacak"

28.05.2018 - 18:35 | Son Güncellenme: 28.05.2018 - 20:10

Hasan Bek: "Ali Koç kazandığı gün yepyeni bir Fenerbahçe başlayacak"

Hasan Bek, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Radyospor yorumcusu Hasan Bek'in öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Winner takım olmak kazanan takım olmak çok önemli"

"Winner takım olmak kazanan takım olmak çok önemli. Bunun dünyada en iyi takımı Real Madrid'i haftasonu gördük. Hem Şampiyonlar Ligi'ni aldılar hem Euroleague aldılar"

"Bir de Bale'in attığı gollere bak. Top benim dedi eski zamanlarda. Real Madrid oraya Kiev'e gitmiş benim kupam burası diyor. Büyüklük budur"

"Fenerbahçe NBA gibi en büyük spor organizasyonlarından birinin ardından gelen Euroleague'i aldı"

"Ali Koç dediğiniz kişi artık para, şöhret, pul vs. bunları geride bırakmış birisi. "

"Dursun Özbek bir seçimi kaybetmiş tekrar seçime giriyor. Yanınızda sizi uyaracak insanlar yoksa bizi arayın. Seçim süreci var, bana diyorki başkan ol diyor."

"Maçın 90 dakikasının 30-35 dakikasında Zidane'a baktım. Zidane bir bakış attı Ronaldo golü kaydetti. Geçen sezon final devre arasında şunları demiş. Siz zaten ne yapacağınızı biliyorsunuz. Marcelo soldan içeri gir işte ortayı kullanın diyor"

"Bu kulüpler 5 yıl içinde satılacak. Kayyum gelecek. Bir yerçekimi kanunu var. Ben mesela 20 yıl Fenerbahçe'de başkanlık yapsam neler olurdu"

"Ben daha önce Aziz başkan seçime girmeyecek dedim yine de girmeyecek diyorum. Yaklaşık 20 bin üye oy verecek. Bugün bu kadar kişinin oy kullanacağı kongre çok kıymetli aynı zamanda diğer takımlar içinde çok kıymetli"

"Ali Koç kazandığı gün yepyeni bir Fenerbahçe başlayacak"

"Bu kadar kişinin oy kullanması seni büyük camia yapar. Farz et Aziz bey kazandı. Fenerbahçe en fazla 5 bin kombine satabilir. Ali Koç kazandığı gün yepyeni bir Fenerbahçe başlayacak. Fenerbahçe maçları kapalı gişe oynar"

"Kupaların önemi yok. Galatasaray veya Beşiktaş takımları da uzun süre alamadı. Fenerbahçe başkanı Anadolu'da bir yere gidiyor sevilen biri değil. Fenerbahçe camiasının bunu dikkate alması lazım"

Senin için hazırladığımız haberler