Hasan Bek: Başakşehir'in başarısı manipüle ediliyor!

11.04.2018 - 19:11 | Son Güncellenme: 11.04.2018 - 19:11

Hasan Bek: Başakşehir'in başarısı manipüle ediliyor!

Radyospor yorumcusu Hasan Bek, Radyospor'da yayınlanan Futbol Aklı programında İlker Koç'un sorularını yanıtladı.

Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Hasan Bek, "Şampiyonluk yolunda kırılma noktası Gençlerbirliği - Galatasaray maçıdır. Fatih Terim'in Galatasaray taraftarıyla bağı muazzam" dedi.

İşte detaylar...

Sözlerine Süper Lig'deki zirve yarışından bahsederek başlayan Hasan Bek, "Galatasaray, Ankara'da freni patlamış kamyon gibiydi. Şampiyonluk yolunda çok iyi bir Başakşehir ve Beşiktaş var. Futbol sistemi oturmuş iki takım. Son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra lige motive oldu. Başakşehir'in istikrarlı hocası ve oyun sistemi var. Haklı ya da haksız eleştiriler var. Bir yerde bir şeyler olması gerekiyor. Geride 3 rakip var. Onun psikolojisi de var" dedi.

Fatih Terim, Gençlerbirliği maçına motive olamadı!

Galatasaray - Gençlerbirliği maçına da değinen Bek, "Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye yenilmemesi çok önemliydi. Şampiyonluk yolunda hani kırılma noktası diyorlar ya... Bence o kırılma noktası Gençlerbirliği maçı olabilir. Fatih Terim, Gençlerbirliği maçına motive olamadı! Şampiyon olamazsa bu maçın yüzde yüz etkisi olacaktır. Fatih Terim'in Galatasaray taraftarıyla bağı muazzam" diye konuştu. 

'Başakşehir'in başarısı manipüle ediliyor'

Medipol Başakşehir ve Emre Belözoğlu'na da ayrı bir parantez açan Hasan Bek, "Başakşehir'in başarısı gölgelenmesin. Başakşehir'in çok önemli oyuncu grubu ve çok önemli bir teknik direktörü var. Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de ve Galatasaray'da ne kadar kart görüyorsa Başakşehir'de de aynısını görüyor. Başakşehir'in başarısı manipüle ediliyor. Başakşehir bulunduğu konumu sonuna kadar hak ediyor!" şeklinde konuştu. 

'Arda için en mantıklı tercih Başakşehir'di!'

Arda Turan hakkında açıklamalarda bulunan Bek, "Arda Turan transfer döneminde en mantıklı tercihi yaptı. Arda Turan için en mantıklı tercih Başakşehir'di!" ifadelerini kullandı.

'Fenerbahçe 2 sezondur gizli feda sezonu yaşıyor'

Fenerbahçe'nin kadro yapısından da bahseden Hasan Bek, "Fenerbahçe 2 sezondur gizli feda sezonu yaşıyor. Advocaat ve Aykut Kocaman'ın kadrosu buna en güzel örnek. Aykut Hoca'nın 5. tercihleri transfer edildi.  Aykut Kocaman olmasa takımın 42 puanı vardı. Valbuena 35 yaşında bir futbolcu. Hızlı ve futbolu çok güzel. Valbuena ikinci yarılarda muazzam katkı sağlıyor. Bu futbol Fenerbahçe'ye yakışır mı? Yakışmaz. Fakat bu kadroyla oluru bu" ifadesini kullandı.

AJANSSPOR - 

Senin için hazırladığımız haberler