Hasan Bek: "Başkanın mazbata almasına 15 bin kişi geldi, maçlara 12 bin geliyordu"

06.06.2018 - 19:41 | Son Güncellenme: 06.06.2018 - 22:41

Hasan Bek: "Başkanın mazbata almasına 15 bin kişi geldi, maçlara 12 bin geliyordu"

Hasan Bek, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Radyospor yorumcusu Hasan Bek'in öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Milli Takım maçını izlemedim sonucuna da bakmadım. Milyon milyon euro paralar hatta vergisini de federasyon ödüyor. Arda'ya para veriyorlardı. 2,5 milyon Euro veriyoruz bu Lucescu'ya paralar havada uçuyor. Dön kulüplere de gelicez"

"Fenerbahçe nereye gidiyordu Vefaspor kulübüne doğru gidiyordu"

"Bu milli takımın nesini izliyim herkes parayı götürüyor. Doğru yönetiliyor mu? burası önemli . Yönetim kurulu üyelerinin ortak özellikleri zenginler, uçakları vardı. Fenerbahçe nereye gidiyordu Vefaspor kulübüne doğru gidiyordu. Aziz Yıldırım bu kulübü oraya götürüyordu."

"Başkanın mazbata almasına 15 bin kişi geldi maçlara 12 bin geliyordu"

"Kendi yaptığı üyelik sistemi ile allahtan seçimde başkanlık değişti. Zannediyorlar ki büyük takımlara bir şey olmaz diyorlar olur. Başkanın mazbata almasına 15 bin kişi geldi maçlara 12 bin geliyordu. Hayatımda ilk deda iki gün 7-8 saat evde TV izledim. Sıkılmadan izledim hem de"

"Gençken Milli Takım maçlarına gidiyorduk. 1984 yılı maça gitmek için erkenden gittik. İnönü stadında en orta sırada oturabilmek için gece evden kaçtık izlemek için. Hissiyat olarak geldiğim nokta 3 tane Milli Takım maçı var evde televizyon var ama izlemiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler