Hasan Bek, derbi için verilen kararı değerlendirdi!

25.04.2018 - 18:32 | Son Güncellenme: 25.04.2018 - 18:32

Hasan Bek, derbi için verilen kararı değerlendirdi!

Radyospor programcısı Hasan Bek, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Bek, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir takımları hakkında flaş ifadeler kullandı. 

Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Hasan Bek'in konuşmalarından satır başları şu şekilde:

Bu bir milat!

"Türk futbolunda bugüne kadar birçok olay oldu ancak bu kadar tartışılmadı. Bu konu Türk futbolu için çok önemli. Bir milat..."

Galatasaraylılar istiyor ki...

"Galatasaraylılar istiyor ki hem Fenerbahçe elensin hem de Pepe derbide oynamasın. Çuvaldızı kendine batırmak lazım. Daha bundan 3 ay önce yardımcı hakem Türk Telekom Stadyumunda yere yıkıldı. Kamuoyunda Fenerbahçe denilince herkes üstüne gidiyor. Fenerbahçe takım otobüsü kurşunlandı, kimse bir şey dedi mi? Önümüzdeki hafta lig devam etti."

"Kulüpler Birliği toplansaydı, Aziz Yıldırım'ı da çağırsaydı ve ortak bir karar verilseydi. Ben bunu isterdim. Fenerbahçe cezası neyse alsaydı! 15 maç ceza veya neyse alsaydı. Ben bundan gurur duyardım. Milat olurdu ama ondan sonra bir stadda en ufak bir yabancı madde atıldığında maçın tatil edilmesi gerekirdi"

"İki taraf da hatalıysa ikisini de men edeceksin turnuvadan. Fenerbahçe taraftarı yabancı madde attı hatalı. Ancak Beşiktaş takımı neden hemen içeri giriyor? "

Senin için hazırladığımız haberler