Hasan Bek: Fatih Terim'i tebrik ediyorum

05.03.2018 - 18:39 | Son Güncellenme: 05.03.2018 - 18:39

Hasan Bek: Fatih Terim'i tebrik ediyorum

Radyospor programcısı Hasan Bek, Radyospor'da yayınlanan Futbol Aklı programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Orkun Yazgan'ın sorularını yanıtlayan Hasan Bek'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Şenol Güneş'in açıklamaları üzerine....

Fenerbahçe taraftarı centilmendir. Fenerbahçe son maçta Kadıköy'de Trabzonspor maçında şampiyonluğu bıraktı, yine Şenol Güneş'e bir şey demedi. Artık bu kompleksleri aşmanız lazım. 

Fatih Terim'i tebrik ediyorum

Fatih Terim'in polemiklere girmemesi çok güzel. Aykut Kocaman'la ilgili sorulan soruyu hemen kapattı, cevap vermedi. Fatih Terim'i tebrik ediyorum. 

Kocaman'ın yaptığı açıklamalar toplumsal farkındalığı bir tık arttırdı

Çarşı'nın Aykut Kocaman'la ilgili yaptığı paylaşım çok kötüydü. Fakat Aykut Kocaman'ın maçtan sonra yaptığı açıklamalar toplumsal farkındalığı bir tık daha arttırdı. 

3 Haziran 2018'de olacak kongrede Aziz Yıldırım aday olmayacak!

3 Haziran 2018'de olacak kongrede Aziz Yıldırım aday olmayacak! Bana sorarsanız; '3 yıl önce en çok sempati duyduğunuz kişi kimdi?' diye, ben 'Aziz Yıldırım' cevabını verirdim. Ta ki Ersun Yanal istifa edip, İsmail Kartal göreve gelene kadar. İsmail Kartal kararı 20 milyonluk camiaya hakaretti. Aziz Yıldırım yönetime aldığı birçok isimle de bu süreçte ters düştü. İlk geldi müteahhit olduğu için stadyumu yaptı. O dönemden sonra canı kimi istiyorsa transfer etti. Son olarak Robin van Persie 20 milyonluk fiyaskodur!

Omerović, Valbuena konusunda Kocaman'a bir şey demiyordur!

Aykut Kocaman'ın yanında  Omerović var fakat Omerović, Valbuena konusunda Aykut Kocaman'a bir şey demiyordur. İsmail Kartal olsa Valbuena konusunda bir şeyler derdi. Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ı general yaptı, İsmail Kartal'a 'sen gel subay ol' diyemezsin. 

Senin için hazırladığımız haberler