Hasan Bek: Galatasaray, winner camiadır!

21.05.2018 - 19:42 | Son Güncellenme: 21.05.2018 - 19:42

Hasan Bek: Galatasaray, winner camiadır!

Radyospor yorumcusu Hasan Bek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un gündemini değerlendiren Bek, Galatasaray 21. şampiyonluğunu da değerlendirdi. 

Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Hasan Bek'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Galatasaraylıları ve Sarı kırmızılı camiayı kalpten ve yürekten kutluyorum. Hak edilmiş ve anlamlı bir şampiyonluk. İç sahada muazzam bir başarı, 17 maçta; 16 galibiyet, 1 beraberlik elde edilmiş. Fatih hocanın yaşı 64 ama zihinsel açıdan yaşı 50'dir. Fatih hoca kaldığı sürece Galatasaray camiası 2 sezonda bir şampiyonluk görür. Burada, 'Tudor kalsa, Galatasaray şampiyon olmaz' demiştik. İspanya'da Real Madrid, Hollanda'da Ajax bu camialar winner camialardır. Şu anda Türkiye'de winner camia; Galatasaray. Sen 8 maçta 7 galibiyet elde eden hocanı gönderiyorsan ve geleceği okuyorsan winner camiasın. Siz, Galatasaray'ın son hafta şampiyonluğu kaybettiğini gördünüz mü?"

 

'Fenerbahçe'nin kadrosu hasarlı bir kadro'

"20 yıllık başkan seçimde kaybederek gider mi? Gitmemeli! Aziz Yıldırım'ı yanındakiler tahmin ediyorum, çok kandırmışlar. Dünkü maç final maçıydı, çok heyacanlıydım. Obradovic saygı olarak üst seviyelerde ama Fenerbahçe takımında lüzumsuz oyuncularda var. Son 20 yılda seyrettiğim maçların içerisinde hakemin Fenerbahçe lehine vücut dilinin iyi olduğunu düşündüm. O da Fırat Aydınus'un yönettiği Bursaspor maçı. Sezon başı sordular; 'Fenerbahçe için 2. 'lik başarı' dedim. Galatasaray olmasaydı, Beşiktaş şampiyon olurdu. Beşiktaş olmasaydı, Başakşehir olurdu. Fenerbahçe'nin kadrosu hasarlı bir kadro"

Senin için hazırladığımız haberler