Hasan Bek: 'Galatasaray'ın 3 Fenerbahçe'nin 2 yıldızı vardı mahkemeler de Beşiktaş'a yıldız taktı''

02.04.2018 - 18:40 | Son Güncellenme: 02.04.2018 - 18:40

Hasan Bek: 'Galatasaray'ın 3 Fenerbahçe'nin 2 yıldızı vardı mahkemeler de Beşiktaş'a yıldız taktı''

Radyospor programcısı ve spor yorumcusu Hasan Bek, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında çarpıcı yorumlar.

Sizler için öne çıkan başlıkları derledik.

Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluğu var, bu konu önemli bir konu. 2. bir konu Galatasaray'ın Mali Genel Kurulu vardı, Galatasaraylılar sürekli konuşuyorlar. Bir de devam eden bir lig var.

Dün Başakşehir'in attığı 2. gol 18 santim dışardan çevriliyor bu olmaz olmaması lazım.

Emre Belözoğlu hakeme fırça atmış bunu neden yapıyor? Hakem fırçayı yedi mi? Kart gösterebildi mi? Hakemin kart gösterememesi normal bir şey değil.

Üzerine Emre Belözoğlu'da hakemin kendisine kart gösteremeyeceğini biliyor bundan kötü bir şey olamaz.

Fenerbahçe itiraz etti ve yarın 28 şampiyonluğu onaylandı ve yıldızları taktı bir önemi var mı? Bu şekilde hiçbir önemi yok ki!

Beşiktaş bu şampiyonlukları aldı bu oldu mu şimdi? Beşiktaş'a 2 şampiyonluk yazılmış, buna Galatasaray Fenerbahçe neden itiraz etmiyor! Şimdi Fenerbahçe 28 şampiyonluk verilse ne olur!

 

Beşiktaş'a bu şampiyonluklar Galatasaray 3 Fenerbahçe 2 yıldız olduğu için mahkeme kararıyla verilmiş. 

Bu şampiyonluklar sadece Beşiktaş'a değil hiç kimseye verilmesin zaten verilmez ama verilmemeli. Ben buna itiraz ediyorum.

Aziz Yıldırım başkan adaylığını açıklamasına rağmen 1 ay kala adaylıktan çekilecek. Ben Aziz Yıldırım'ı çok seven biriydim zaman içinde sevgim azaldı. Zamanında Aziz Yıldırım'ı çok seven onu destek 50 kişiden 50'si de Aziz Yıldırım'ın yanından çekilmiştir. 

Bir Fenerbahçeli belediye başkanı zamanında 'Yaşadığı sürece ben Aziz Yıldırım'a oy vereceğim' diyordu 3 Temmuz'da ki duruşundan dolayı. Ama artık o bile Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye zarar veriyor diyor.

Alex'i, Alex yapan Aziz Yıldırım'dır şu duruma başkan da üzülüyordur. Ama Aykut Kocaman'dan kaynaklı bunu söyleyemez. 2011 yılındaki şampiyonluk Alex sayesinde geldi çünkü Aykut Kocaman'a çok takmıştı büyük bir hırsla oynadı ve Fenerbahçe'yi o sezon şampiyon yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler