Hasan Bek gündemi değerlendirdi! 'Böyle giderse Fenerbahçe 3 sene sonra bu ligin Juventus'u olacak..'

01.08.2018 - 20:09 | Son Güncellenme: 01.08.2018 - 23:09

Hasan Bek gündemi değerlendirdi! 'Böyle giderse Fenerbahçe 3 sene sonra bu ligin Juventus'u olacak..'
 
 

"Rakamlar yalan söylemez"

"Rakamlar yalan söylemez. Aziz Bey'in açıklaması için şunu söylemek Süleyman Demirel vardı. Çok büyük bir siyasetçi idi ama 1 saat konuşup hiçbir şey söylemezdi. Şimdi sayın eski başkan da yazmış bir sürü ama rakam yok yani bir şey yazmıyor. En önemli denetim kurumları 2 ay uğraştı bunları çıkardı. 90 milyon Euro Ülker'den alınan para verdi diyor. Bu 10 yıllık para. Fakat bu para alınmış diyorlar."

"2023 yılına kadar yayın haklarını bankaya kırdırmışlar"

"Borç kalemi saymadığı bu stadın isim hakkı bunu almış önceden bankaya kırdırıp almışlar. Banka da reklam anlaşmasını ipotek etmiş. Ali Koç'a nasihat alırsınız diyorlar. 2023 yılına kadar yayın haklarını bankaya kırdırmış. Stadyumun her bileti 200 milyon TL kadar olan parayı kırdırmış bunları borç olarak saymıyormuş sayın başkan"

"Ali Koç 50 milyon dolar veriyorum dedi daha iyisini verene kadar en iyisi Ali Koç"

"Kaba bir hesap yaptık. Bu kulüpler her sabah kepenk kaldırdı 1,5 milyon TL faiz ödüyor dedik. Bu dönemde farklı dönem yaşayacağız dedik. Hala gülüyorlar Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar. Fenerbahçe bu konuda soyunda dedi ki bizim borcumuz 3,2 milyar TL durum budur dedi. 50 milyon Dolar veriyorum dedi daha iyisini verene kadar en iyisi Ali Koç. Her takımın bir Ali Koç'u olacak mı bilmiyoruz.

"Kulüpler bir an evvel 'kral çıplak' demesi lazım"

"Dursun Bey ne yaptı giderken aldı senetlerini gitti. Uyumamak lazım. Bugün Fikret Orman'ın çok kıymetli açıklamaları var. Kulüpler bir an evvel kral çıplak demesi lazım. Büyüklük metrobüs'ün camlarını kırmak değildir. Bu zihniyet futbolu bitirdi. Bu büyüklük değildir. En çok formayı kim olacak, en çok kim olacak bunlarda yarış başladı. Fenerbahçe suya girdi bakalım karşıya geçebilecek mi?"

"Böyle giderse Fenerbahçe 3 sene sonra bu ligin Juventus'u olacak"

"250 milyon TL bağış yapmış ve bir o kadar daha kefalet vermiş. Böyle giderse Fenerbahçe 3 sene sonra bu ligin Juventus'u olacak"

Senin için hazırladığımız haberler