Hasan Bek: ''Şenol Güneş derbiyi sakin kalarak sadece kendi takımıyla ilgilenerek kazandı!''

26.02.2018 - 18:36 | Son Güncellenme: 26.02.2018 - 18:36

Hasan Bek: ''Şenol Güneş derbiyi sakin kalarak sadece kendi takımıyla ilgilenerek kazandı!''

Radyospor programcısı Hasan Bek'ten canlı yayında çarpıcı açıklamalar. Beşiktaş - Fenerbahçe mücadelesiyle ilgili tespitler yapan Hasan Bek'in açıklamalarını sizler için derledik.

 

İlk olarak çocuk istismarına karşı çıkıyoruz, 13-14 çocuklar evlendiriliyor ve kadınlar sokakta öldürülüyor. Buna her zaman karşı çıkacağız, biz de kadın baştacıdır, bunları meşrulaştıranlara karşıyız. 

Çocuk istismarına ve kadınlara yapılan saldırılara karşıyız.

Çarşı, 12 Numara ve UltrAslan resmi olmasa da kulüplerini temsil ediyorlar ve yaptıkları paylaşımları yöneticilerin haberi olmadan yapamazlar. Çarşı grubu da yaptığı paylaşımlara dikkat etmeli, Aykut Kocaman paylaşımı hoş olmadı.

Şenol Güneş ve Beşiktaşlı futbolcular Başakşehir maçını seyretmişler ve önlem almışlar. Fenerbahçe bunun stresini ilk 20 dakika Beşiktaş'a yaşattı.

Tosic, Medel ve Vida yani 3 stoperle başladı Beşiktaş, aslında bundan daha kötü bir Beşiktaş bulamazsın.  Aykut Kocaman bugün çok eleştiriliyor, ligin kadro en iyi takımı Beşiktaş sonra Galatasaray ve Başakşehir var. Ligin en keyifli takımı Beşiktaş, açık ara öndeler ve iyi bir kimyaları var. Bu takım Şenol Güneş takımıdır.

 

Başakşehir, modern futbol oynayan Abdullah Avcı gibi bir hocaya sahip bir takım. Borçsuz harçsız problemsiz bir kulüp.

Galatasaray'a bakıyoruz, tarihin en iyi en pahallı kadrolarından birine sahipler, içerde gelene 3 gidene 5 atıyorlar.

Aykut Kocaman, eleştiriliyor ama Pereira, Arogones, Advocaat, İsmail Kartal, Ersun Yanal, bu hocalar rakiplerin bu kadar iyiyken bu hocalar ne yapabilirdi?

Aykut Kocaman'ın bugün yaptığı işi kimse yapamaz 3 günde çekip giderler başarılı olamazlar. Galatasaray 47 puanda ama Fenerbahçe bütün büyük rakipleriyle oynamış nerdeyse. Aykut Kocaman'ın bir futbol felsefesi var, bunun arkasında duruyor. 

Aykut Kocaman, tek başına bir kişi çıkıp konuşabiliyor mu? Mahmut Uslu nerde? Murat Özaydınlı nerde?

Bu isimler neden çıkıp konuşmuyorlar, niye Aykut Kocaman'ı yalnız bırakıyorlar. 

Abdürrahim Albayrak'ın kaç dili var? Türkçe'si bile alt yazılı, külüpleri daha donanımlı yöneticiler yönetmeli. Beşiktaş'a dönecek olursak, dün maçı Şenol Güneş kazandırdı çünkü ve rakiplerle uğraşmadı sadece takımıyla ilgilendi sakin kaldı ve maçı kazandırdı. 

Çarşı grubu olarak sizin bu ülkeye örnek olması lazım, biz dünyada tek başına olan bir ülkeyiz, siz böyle sorumsuz davranamazsınız.  Bizim askerimiz şu an Afrin'de bu ülke için savaşıyor, orada Beşiktaş veya Fenerbahçe yok onlar hep beraber izliyorlar bu maçları.

Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı oyundan çıkınca dengeler değişti sistem çöktü. Hasan Ali'yi beğenmiyorduk ama şimdi oynamadığında takım onu arıyor. 

Halkın arasına girmemiş, maça bilet gitmeyen insanlar ellerinde viskiler purolar Türk Futbolu'nu zehirliyorlar.  TFF'yi eleştirmek için söylemiyorum, Türk Futbolu'nu kim düzeltir bilmiyorum ama başkanlık için 3 yıl sınırlaması gelmeli. Premier League neden değerli çünkü her saniyesine para veriliyor ve hep yenilik ve güzellikler var. Ben yayıncı kuruluş yöneticisi olsam Manisa'da maç oynatmam, giderim gerekeni yaptırırım. Dünyanın parasını veriyorsun maçlar güzel olmalı.

Yayıncı kuruluşun TFF'yi kulüpleri sürekli uyarması lazım, Akhisar maçlarını el feneriyle izliyoruz karanlık oluyor, yani müdahale edecek.

Senin için hazırladığımız haberler