Hasan Bek: ‘Şenol Güneş olmasaydı Fikret Orman o oyuncuları satamazdı..’

29.08.2018 - 19:57 | Son Güncellenme: 29.08.2018 - 22:57

Hasan Bek: ‘Şenol Güneş olmasaydı Fikret Orman o oyuncuları satamazdı..’

Radyospor yorumcusu Hasan Bek, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı

Şenol Güneş, Fikret Orman, Cocu ve Aykut Kocaman hakkında konuşan Hasan Bek şunları ifade etti

“Şenol Güneş Beşiktaş takımında Ocak ayını göremez diyince kızıyorlar. Şenol hoca neden böyle açıklamaları var?“

“Şenol hoca kendine dert ediniyor”

“Mesela Fenerbahçe’ye Vitor Pereira geldi takıma bir sürü oyuncu almışlar. Nani, Robin van Persie vs. başladı bu bir baktı Fernandao müthiş işler yapıyor oynattı derken Aziz başkan Van Persie oynat dedi oynattı kaybetti ve en sonunda ne haliniz varsa görün noktasına geldi”

”Şenol hoca’ya bakıyorum. Adam 2,5 milyon euro alıyor ama saçı başı dağılmış ama bana ne demiyor? Kendine dert ediniyor”

“Şenol Güneş olmasa sen o oyuncuları satamazdın”

“Fikret başkan bana göre başarılı. Beşiktaş mesela Tosic’i sattı büyük başarı hemde 5 milyon. Fenerbahçe’ye Ozan Tufan’ı sattılar, Volkan Şen, Fernandao bunları kim sattırdı Şenol Güneş”

”Tosic geldiğinde kazma idi. Senin hocan Şenol Güneş olmasa bu oyuncuları satamazdın. Mesela Quaresma’yı adam etti oyuncu gitti kupa aldı.”

“Şenol hoca giderse çok ararlar”

“Sen böyle bir adamın arkasına ki istemiyor gidiyosun Guti ve İlhan Mansız’ı getiriyorsun. Bu adamlar ile hocanın uyumu olmaz. Şenol hoca giderse 10.hafta falan Guti’yi getiririz diye düşünüyorlar ama hocayı çok ararlar”

“Burada siz izleyemediniz ama ben yerinde izledim. Atletico Madrid için defansif diyorlar bu takım Real Madrid’e 4 gol attı. Bizim futbol seyircimiz biraz cahil. Bu birazda başkanların işine geliyor“

'Şenol Hoca bu çok eleştirilen Şener ve Hasan Ali'yi değiştirir"

"Hücum futbolu, hücum futbolu diye bir şey uydurdular. Beğenmedikleri bu Hasan Ali, Şener vs. hepsini sistem değiştirir. Şenol Hoca bunları parlatır. Mesela yeni sezonda Fenerbahçe’nin sistemi oturmadı"

"En son şampiyon olan yabancı teknik direktör Zico yani bu ligde artık yerliler şampiyon oluyor"

"En son şampiyon olan yabancı teknik direktör Zico yani bu ligde artık yerliler şampiyon oluyor. Şu Fenerbahçe'ye Guardiola, Sarri gelse başaılı olmaz. Bu ligin geçen sezon en başarılı top oynayan takımı Beşiktaş 4.sırada kaldı."

"Şenol Hoca'yı mesela al götür Hollanda Ligi'ne bir takıma ver önce bir etrafına bakar"

"Ben burada söyledim. Aykut Kocaman burada Fenerbahçe'yi Türkiye'nin Atletico Madrid'i yapmak istiyor dedim. Hemen beni eleştirdiler ve dediler ki Fenerbahçe ne olur Real Madrid olur dediler. Fakat ne oldu UEFA Süper Kupa maçında Atletico Madrid, Zidane ve Ronaldo'suz takımı yendi"

Senin için hazırladığımız haberler