Hasan Bek'ten Abdullah Avcı ve Arda Turan sözleri!

16.04.2018 - 18:51 | Son Güncellenme: 16.04.2018 - 18:51

Hasan Bek'ten Abdullah Avcı ve Arda Turan sözleri!

Radyospor yorumcusu Hasan Bek, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig'deki zirve yarışını değerlendiren Bek, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir hakkında yorumlarda bulundu. 

Hasan Bek, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında İlker Koç'un sorularını yanıtladı. 

Abdullah Avcı'ya tebrik!

Sözlerine gündemi değerlendirerek başlayan Hasan Bek, "Abdullah Avcı, tebriği hak ediyor. Takımına büyük bir ivme kazandırdı. Başakşehir'in maçları şu anda derbi statüsünde anılıyor.  Osmanlıspor - Trabzonspor maçında tribünde kimse yok!  Ülkemizde; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarını dışarıda tuttuğunuzda tribünler bomboş! Ben TFF'de yetkili olsam; seyircisi olan takımların ligde olmasını isterim!" dedi. 

Arda Turan sözleri

Galatasaray - Başakşehir maçında tribünlerden tepki alan Sarı kırmızlı takımın eski futbolcusu Arda Turan'la ilgili olarak ise Bek, "Arda Turan'ı Galatasaray istemedi ? Arda Turan bu tepkileri hak etmedi! Arda Turan çok büyük başarılar elde etti. Arda, Barcelona ya da Real Madrid'le La Liga şampiyonu olmadı, Atletico Madrid'le oldu! Futbolseverlerin profesyonel düşünmesi gerekir. Arda'nın başına gelenler, Burak Yılmaz'ın da başına geldi!" diye konuştu. 

Halil Umut Meler tartışılır!

Süper Lig'deki hakemlerimize ayrı bir parantez açan Hasan Bek, "Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçını Mete Kalkavan yönetmişti. Kartları göstermekte çok geç kaldı. Belki de ligin sezon sonunda yapılan bu hatalar kaderini etkileyecek. Halil Umut Meler'in de dünkü tutumu tartışılır. Donk ve Mariano'nun pozisyonu, bunun dışında Emre'nin yaptığı hareket. Halil Umut Meler, maçı yönetmedi, idare etti!" ifadelerini kullandı. 

'Ben yetkili olsam Aykut Kocaman'la yolları ayırırım!'

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansını da yorumlayan Bek, "Fenerbahçe bu sezon feda sezonu yaşıyor. Bu sezon Fenerbahçe'nin bu konumda olması büyük başarı, bu başarıda en büyük pay sahibi Aykut Kocaman'dır. Ben yetkili olsam Aykut Kocaman'la yolları ayırırım" açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler