Hasan Bek'ten çarpıcı sözler ! 'Mehmet Topal ve Volkan ...'

20.08.2018 - 20:29 | Son Güncellenme: 20.08.2018 - 23:29

Hasan Bek'ten çarpıcı sözler ! 'Mehmet Topal ve Volkan ...'

"PSG takımının bu hafta 6 tane altyapı oyuncusunu ilk 11'de oynatmasını konuşuyoruz ama mesela Beşiktaş'ın, Türk futbolunun önemli oyuncularını çıkaran Serpil Hamdi Tüzün ismini Altınordu takımının tesislerinde yazıyordu. İzmir'deki tesisin içinde onun hem de heykeli var. Buradakiler para verip resmini asmazlar"

"Tallinn'e gittim geçen hafta çarşamba günü UEFA Süper Kupa maçını izledim. Bu maçın ardından Süper Lig maçları biraz kör dövüşü gibi oldu. Bu maçtan önce Fenerbahçe - Benfica mücadelesini izleyip gitmiştim."

"Bale bir gol ortası yaptı sadece 20 cm boşluk buldu"

"Oyuncuları böyle göz önüne getiriyorum. İki üç tane pozisyon oldu. Stoper topu aldı bir dönüp etrafına bakmaya başlayınca tık diye topu ayağından alıyorlar. Bir omuzda düşüyor bizim oyuncular. Tamamen güç üzerine ve Bale bir gol ortası yaptı sadece 20 cm boşluk buldu yaptı ortayı ve golü attı"

"Kenarda Zidane olsa Real Madrid yine kupayı kazanırdı. Cristiano takımda olsa ve sakat durumda maçı kenardan izlese yine Real Madrid kazanırdı. Bu farklı bir şey. Fakat Diego Costa müthiş bir oyuncu"

"Ozan Tufan'ı mesela oynatacağım diye uğraştı Aykut hoca 'olmaz' dedik kaç kez ve olmadı. Mehmet Topal keza öyle olmaz belli yani Volkan mesela refleksleri yavaşlamış artık yaşı itibariyle. Öteki zaten o hatayı yapıyor, Berke oynasın o yapsın hataları belki bir daha yapmaz. Bunları görmek için artık hoca olmaya gerek yok. Ben futbolu ortalama seviyede bilen birisiyim"

Radyospor yorumcusu Hasan Bek, Yeşil Koltuk programında önemli açıklamalar yaptı 

"Fenerbahçe takımında bence Aykut Kocaman kalsa Benfica'yı eleyebilirdi. Benfica eski gücünde değil. Giuliano'nun transfer olması başarılı hatta 10,5 milyon Euro bedelle gittiyse korkuyorum Suudi Arabistan ekibi bizi dolandırıcılıktan suçlayabilir. Espri tabii ama önemli bir bedelle gitti"

Senin için hazırladığımız haberler