Hasan Çavuşoğlu: "Liderliği yeniden devraldık"

19.10.2020 - 22:18 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 22:20

Son dakika Alanyaspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray maçını değerlendirdi. Hasan Çavuşoğlu, "Liderliği yeniden devraldık" dedi. Detaylar haberimizde....

Hasan Çavuşoğlu: "Liderliği yeniden devraldık"

AJANSSPOR-HABER

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum"

Çok stresli bir maç olduğunu belirterek sözlerine başlayan Çavuşoğlu, "Aslında 2 takım da maça iyi başlamadı. Ama biz penaltı golüyle 1-0 yenik duruma düştük. Penaltıydı zaten. Beraberliği sağladık. Galatasaray eksik kaldıktan sonra ikinci yarı biraz panik yaptık ama toparladık. Buradan galip geldik. Oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum. Yine liderliği devraldık. Bizim için güzel bir hafta oldu. Mutluyuz, teşekkürler.

"10 yabancı oyuncu ile oynuyoruz"

Süper Lig'de en az yabancı ile oynayan biziz. 10 yabancı oyuncu ile oynuyoruz. Yabancı sayımızı düşürdük. Transferde hata yapmamak için arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Renk katmaya devam edeceğiz Süper Lig'e" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler