Hasan Şaş, Futbol Yorumculuğuna Dönüyor İşte Kanalı

30.06.2023 - 10:29 | Son Güncellenme: 30.06.2023 - 10:46

Türk futbolunun efsane isimlerinden Hasan Şaş, inzivadan çıkıyor. Fatih Terim'in yardımcılığından 3 yıl sonra futbol yorumcusu olarak medyaya geri dönüyor. İşte yeni adresi.

Hasan Şaş, Futbol Yorumculuğuna Dönüyor İşte Kanalı

AJANSSPOR-HABER

Uzun zamandır futbol dünyasından uzakta olan efsane isimlerden Hasan Şaş, geri dönüyor. Son olarak Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcı antrenör kadrosunda yer alan Şaş, istifa ederek ayrıldıktan sonra adeta inzivaya çekildi. Ancak Şaş'ın sessizliği sona eriyor. 

Hasan Şaş, Youtube ile dönüyor

Hasan Şaş, futbol yorumculuğuyla ekranlara dönecek. Fakat Şaş'ın ekranı bu kez televizyon olmayacak. Şaş, dijital medyada futbol yorumculuğu yapacak. Şaş'ın yeni adresinin ise Sport Digatele Youtube kanalında olması bekleniyor. Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre taraflar yeni sezon için anlaştılar. 

NTVSpor'da dobra yorumcu olarak ün yaptı

Şaş, futbolu bıraktıktan sonra bir dönem NTVSpor'da yorumculuk yapmıştı. Dobralığıyla bilinen ve yaptığı benzetmelerle de yorumculukta dikkat çeken Şaş'ın özellikle İzlanda-Türkiye Milli Maçı için yaptığı değerlendirme hafızalara kazınmıştı. 

İlgini Çekebilir
beINSports ünlü moderatörle ayrıldı
Habere Git

Brezilya'ya attığı golle şöhret oldu

Ankaragücü'nden geldiği Galatasaray formasıyla başarılı bir futbolculuk kariyerine imza atan ve 2002 Dünya Kupası'nda Brezilya'ya attığı golle dünya çapında da tanınır hale gelen Hasan Şaş, 2009 yılında yeşil sahalara veda etti. 

İki defa Fatih Terim'in yardımcısı oldu

Hasan Şaş, futbola nokta koyduktan sonra, ilk olarak 2011-2013 yıllarında Fatih Terim'in yardımcı kadrosunda yer aldı ve iki şampiyonluk yaşadı. Şaş, bu iki yıllık deneyimin ardından futbol yorumculuğu yapmaya başladı. 2018-2020 arasında bir kez daha Terim'in yardımcısı olarak eşofmanları giydi. 

Sümertaş ile anlaşamadı, ayrıldı

46 yaşındaki Hasan Şaş, 11 Mayıs 2020'de istifa etti. İstifa nedenine dair bir açıklama yapmasa da pandemi sürecinden coronavirüs olan Terim'in yokluğunda takımı yönetme konusunda o dönem Terim'in iletişim danışmanı olan Hande Sümertaş ile anlaşmazlığa düştüğü için ayrıldığı iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Hasan Şaş'tan Galatasaray'a mesaj: 'Emrindeyim...'
Habere Git

Şaş, Güntekin Onay'la aynı kanalda

Futbol yorumculuğuna yeni sezonda dijital platform olan Sport Digatel'de devam edecek olan Hasan Şaş'ın yanı sıra Ajansspor'un duyurduğu üzere, beINSports ile yolları ayrılan ünlü spiker-sunucu Güntekin Onay da bu Youtube kanalında kariyerine devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler