Hasan Şaş: "Bu gece kazanamazsak..."

14.04.2019 - 12:03 | Son Güncellenme: 14.04.2019 - 12:03

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş, kritik derbi öncesi oyunculara uyarılarda bulundu ve "Bu hafta Fenerbahçe'yi yenememe geleneğine son veremezsek, bir daha da veremeyiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray teknik direktörü ve yardımcıları idmanlar dışında Florya'ya kapandı. Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş, ''bu hafta Fenerbahçe'yi yenememe geleneğine son veremezsek, bir daha da veremeyiz. Tarihe geçme fırsatına hiç bu kadar yakın olmamıştık'' dedi. Ümit Davala da, Hasan Şaş'ı desteklerken Terim çok daha fazla temkinli davranmayı tercih etti.

Yedi Galatasaray başkanı Kadıköy'de galibiyet göremedi

Galatasaray'da Kadıköy'deki son galibiyetinin tarihi olan 1999'da kulüp başkanlığını Faruk Süren yürütüyordu. Süren'in ardından kulüpte Mehmet Cansun, Özhan Canaydın, Adnan Polat, Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek ve şu anki Başkan Mustafa Cengiz deplasmanda Fenerbahçe galibiyetine tanık olamadı.

Sahada 4 gerçek Fenerbahçeli, 3 gerçek Galatasaraylı olacak

Bugün oynanacak derbide ''çubukluyu'' 4 gerçek Fenerbahçeli giyecek. Bu isimler Hasan Ali, Alper, Valbuena ile Jailson. Sarı-lacivertli forma altında; Serdar Aziz, Sadık, Tolgay, Zajc ve Moses ilk kez forma şansı arayacak.

Fotospor'un haberine göre Galatasaray'da ise ''parçalı'' forma ile Fenerbahçe'ye gol atanlar; Selçuk, Donk ve Linnes. Galatasaray'da ise Emre, Diagne ve Mitroglou ilk kez Fenerbahçe derbisine çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler