Hatayspor-Galatasaray maçı sonrası Ömer Erdoğan: "Kaybetsek üzülürdüm"

16.01.2022 - 21:43 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 21:47

Süper Lig'in 21. haftasında evinde Galatasaray'ı 4-2 mağlup eden Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Hatayspor-Galatasaray maçı sonrası Ömer Erdoğan: "Kaybetsek üzülürdüm"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 21. haftasında heyecan sona erdi. Haftanın son maçında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin ve kırmızı kartın çıktığı mücadelede kazanan taraf 4-2'lik skorla Hatayspor oldu. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Diouf, Kamara ve Saba (2)'dan gelirken Galatasaray'ın gollerini Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Karşılaşma sonrası Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

"Çok doğu şeyler yaptık, haklı bir galibiyet aldık"

Erdoğan "Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok isteyen, oyundan kopmayan ve 1. dakikadan 90. dakikaya kadar çok isteyen bir oyuncu grubu vardı. 2-1 soyunma odasına girince risk aldık. Oyuncular iyi uyguladı. Bu maçta puan kaybetsek üzülürdüm. Sürekli arayan bir oyuncu grubu vardı. Taraftara da teşekkür ediyorum. Son haftalarda düşüş yaşıyorduk, öz güven açısından performansımızı artıran bir galibiyet olur inşallah. Galatasaray'ın en büyük özelliği savunma arkası koşuları yapması. İçeriye doğru daraltmalarını istedim. Çok doğu şeyler yaptık, haklı bir galibiyet aldık. Çok mutluyum, oyuncularıma teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Donenec Torrent geleneği bozmadı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler