Hatayspor 'istikrar' dedi! Ömer Erdoğan kararı...

26.02.2021 - 13:29 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 13:43

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Hatayspor'da Ömer Erdoğan ile ilgili karar çıktı. Ömer Erdoğan ile kaç yıllık yeni sözleşme imzalandı? İşte detaylar...

Hatayspor 'istikrar' dedi! Ömer Erdoğan kararı...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor, teknik direktör Ömer Erdoğan ile ilgili kararını verdi. Kulüp, Ömer Erdoğan'ıun sözleşmesini iki yıl daha uzattı. Detaylar haberde... 

Ömer Erdoğan ile 2 yıllık yeni anlaşma

Bu sezon Süper Lig'e renk katan takımlardan biri olan Hatayspor, tavrını istikrardan yana aldı ve teknik direktör Ömer Erdoğan ile yeni anlaşmaya vardı. Erdoğan, 2 yıl daha Hatayspor'da görev yapacak. 

Hatayspor'dan resmi açıklama yapıldı

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Ömer Erdoğan ve ekibi iki sezon daha Atakaş Hatayspor'umuzda. İmza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz, Futbol Şube Sorumlumuz Ender Yardımcı, Genel Sekreterimiz Prof.Dr.Mustafa Özat, Sportif Direktörümüz Fatih Kavlak, Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan ve Yardımcı Antrenörümüz Özhan Pulat katıldı. Ömer Erdoğan ve ekibine görevlerinde sonsuz başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Hatayspor ligde ne durumda?

25 maçta 12 galibiyet 6 beraberlik ve 7 yenilgi alan Hatayspor 42 puanla ligde 6. sırada bulunuyor. Ömer Erdoğan ve ekibi 42 gol atarken kalesinde ise 30 gol gördü. Hatayspor bu hafta sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler