Hatayspor maçında Beşiktaş'ın başında kim olacak? Belli oldu

22.12.2023 - 12:04 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 12:15

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta yeni teknik direktör adayları konuşulurken, Hatayspor maçında takımın başında kimin olacağı belli oldu.

Hatayspor maçında Beşiktaş'ın başında kim olacak? Belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftasında Alanyaspor'u konuk ettiğ maçı 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Hasan Arat yönetimi yeni hoca arayışlarına başlarken, takımın başına geçici olarak kimin getirileceği belli oldu.

Hatayspor maçında kulübede Serdar Topraktepe olacak

beIN SPORTS'ta yer alan habere göre Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında oynanacak Hatayspor maçında Beşiktaş'ın başında U-19 takımı teknik direktörü Serdar Topraktepe görev yapacak.

Alanyaspor maçının ardından teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yaptığı açıklamalar gündem olurken Beşiktaş yönetimi, tecrübeli hoca ile yolların ayrıldığını duyurmuştu. Çalımbay, maç sonunda yaptığı basın toplantısında söyledikleri ile dikkat çekmişti.

İlgini Çekebilir
"50 kupa kaldırırım" diye geldi, "Kendime acıdım" dedi, gitti
Habere Git

"Oyuncu bu kadar duyarsız olur mu yahu!"

Rıza Çalımbay, "Bugün Alanyaspor bizi mağlup etmedi, kendi kendimize yenildik. Öyle 3 tane bariz hata yapılır mı yani! Yılların profesyonel oyuncuları! Attıkları golleri onlar atmadı, kendi ayağımızla, elimizle verdik. Oyuncu bu kadar duyarsız olur mu yahu! Oyuncuların biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. Bu kadar taraftar var, onları sevindirmeleri gerekirken yaptıkları bireysel hatalardan dolayı maalesef maçı kaybettik" dedi.

"Yeni yönetim geldi, 5 kişiyi kadro dışı bıraktı"

Çalımbay, "Çok sakat vardı. Burası zaten problem. Yeni yönetim geldi, 5 kişiyi kadro dışı bıraktı. Kadro dışı bırakılan oyuncuların kariyerine bakın, mükemmel oyuncular. O oyuncular her şeyleriyle hazır olsalar, oynasalar, bu maçlar böyle olmaz. Böyle bir kopukluk oldu. Kadro dışı bırakmalar her kulüpte olur ama Beşiktaş'ta olmaması gerekiyor. Bu da bozuyor tabii ki takımı. Kadro dışı kalanlar iyi oyuncular ama beklentileri karşılayamayan oyuncular. Bir tane şey var, çıkış yaşanmak isteniyorsa. Kesinlikle bazı yerlere oyuncular alınmalı. Onlar alınırsa her şey düzelir" dedi.

Serdar Topraktepe kimdir?

25 Ağustos 1976 doğumlu Serdar Topraktepe, futbola Fatih Karagümrük'te başladı. 1994 yılında Beşiktaş'a transfer olan Topraktepe, 1999'da Kocaelispor'a imza attı. Başarılı sol kanat 2002 yılında tekrar Siyah-Beyazlı takıma döndü. 2004'te yeniden Kocaelispor macerasına atılan Serdar Topraktepe, daha sonra Bursaspor, Sivasspor ve Körfez FK formaları giydi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! O isim bir adım önde...
Habere Git

Antrenörlük kariyerine Dikilitaş'ta yardımcı antrenör olarak başlayan Serdar Topraktepe, 2018/19 sezonunda Beşiktaş U-19 yardımcı antrenörlüğüne getirildi. Adanaspor ve Beşiktaş A takımlarında yardımcılık yapan Topraktepe, şu an Beşiktaş U-19 takımının teknik direktörlük görevini üstlenmekte.

Hatayspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Hatayspor ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçının 25 Aralık Pazartesi günü, saat 20.00'de başlaması planlandı. Mersin Stadyumu'ndaki mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler