Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan transfer açıklaması

25.06.2018 - 19:42 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 19:42

Hatayspor'un genç çalıştırıcısı İlhan Palut'tan transfer açıklaması geldi. Palut, Ayite konusunu da ayrı bir parantez açtı.

 Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Hamidou Maiga'yla anlaştık!

"İç transfer çalışmalarına başladık. Verdiğimiz rapor doğrultusunda takımda kalmasını istediğimiz oyuncularla büyük ölçüde anlaşıldı. Dış transferde de Yusuf Abdioğlu'nu kadromuza kattık. Yusuf, sadece Ankaragücü'nde değil Altınordu ile de başarılı oldu.
Yabancı transferiyle ilgili bir gelişmemiz var. Stoper noktasında Malili futbolcu Hamidou Maiga ile prensipte bir anlaşmamız oldu. Yatırım amaçlı bir transfer. İlerleyen senelerde daha iyi takımlarda oynayabilir. Mali'nin milli takım düzeyinde de oynamış bir futbolcu. Maiga bizim transfer yapmayı düşünmediğimiz bir bölgeye transfer oldu. Yani yer işgal etmiyor. Başarılı olursa çok büyük yarar ancak başarısızlığında da bir zararı olmayacak"

Ayite, menajerler tarafından önerildi!

"Ayite menajerler tarafından bize önerilen oyunculardan bir tanesi. Türkiye'de şampiyon olmuş saygı duyulması gereken bir isim ancak bir girişimimiz olmadı. Hatay'a transfer yapmakta konum olarak da zorluk çekiyoruz. 10 kadar oyuncuyla temasımız var"

Yabancı transferi?

"Hatay kültür ve yemekleriyle çok önemli bir yer. Yabancı futbolcuların bunun farkında olmasını beklemiyoruz. İstanbul'da transfer yapmak kolay. Biz de İskenderun'a deniz kenarına götürüyoruz. Burayı seven ve başarılı olmak isteyen oyunculara yönelmek istiyoruz"

Gökhan Zan sözleri...

"Gökhan Zan, Hatay için futbolda büyük bir değer. Çok uyumlu çalışıyoruz ve isimleri tek tek masaya yatırıyoruz. Gökhan Zan, Hatay'ın dışa açılan bir yüzü. O da oyuncuları getirmek için çok çalışıyor. Transfer piyasasında henüz hareketlilik yok. Bu hafta içerisinde 3 oyuncu ile anlaşmamızı bekliyorum.
Transferde geldiğimiz nokta malum. Genç oyuncular ile başlayan bir kamp olacak. 2 aşamalı bir kamp olacak. Kampımızı bu sene Erzurum'da geçireceğiz"

Senin için hazırladığımız haberler