Hayat Eve Sığar maske başvurusu nasıl yapılır?

05.05.2020 - 14:35 | Son Güncellenme: 05.05.2020 - 14:35

Hayat Eve Sığar uygulaması ile artık maske başvuru işlemini kolayca yapabileceksiniz. Tek yapmanız gereken mobil telefonlarınız üzerinden Hayat Eve Sığar uygulamasını yüklemek. Peki, Hayat Eve Sığar maske başvurusu nasıl yapılır?

Hayat Eve Sığar maske başvurusu nasıl yapılır? Vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Koronavirüs sebebiyle sokağa çıkacak vatandaşların maske kullanmaları için devlet tarafından gerçekleştirilen Hayat Eve Sığar uygulaması ile maske talebinde bulunabilinecek.

HAYAT EVE SIĞAR MASKE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geliştirdiği “Hayat Eve Sığar” mobil uygulamasına kritik bir güncelleme geldi.

Koronavirüs salgını kapsamında vatandaşların bölgelerindeki risk durumlarına bakabilmelerine ve kendi sağlıklarını takip edebilmelerine imkan tanıyan "Hayat Eve Sığar" mobil uygulamasının iOS ve Android versiyonlarına gelen son güncellemeyle artık “Hayat Eve Sığar” üzerinde maske kodu alınabiliyor.

Sağlık Bakanlığı’nın sunduğu uygulamaya gelen yenilikle kullanıcılar maske kodunu artık Hayat Eve Sığar uygulamasındaki "Sağlık Durumu" sekmesi altından alabiliyor.Uygulamanın ana ekranının sol üstünde yer alan ana menünün en üst kısmında “Maske Talep Et” bölümü eklendi.

Senin için hazırladığımız haberler