"Hedefim en az 14 gol atmak"

08.08.2017 - 19:44 | Son Güncellenme: 08.08.2017 - 19:44

"Hedefim en az 14 gol atmak"

AJANSSPOR ÖZEL- Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da forma giyen golcü futbolcu Muğdat Çelik, Radyospor'da Emrah Karalinç ve İlker Koç'un konuğuydu. Çelik'in Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde : 

"Öncelikli hedefimiz Akhisar'ın kümede kalması"

Öncelikli hedeflerinin Akhisar Belediyespor'un kümede kalması olduğunu söyleyen Muğdat sözlerine şöyle devam etti. :

"Yukarılara çıkabildiğimiz kadar çıkmak istiyoruz. Ligi ilk 10'da bitirirsek iyi. Olabilirse Avrupa'ya gidebilmek bizim için daha iyi olur. Bu süreçte Okan Buruk'un çok büyük etkisi oldu. Kendisi de kişiliği, karakteri ve oyun anlayışı olsun çok düzgün bir insan. Kendisiyle uzun yıllar çalışmak istiyorum."

Gol krallığı hakkında...

Muğdat Çelik, Spor Toto Süper Lig'deki gol krallığı hakkında ise dikkat çekici bir yorumda bulundu : 

"Gelen transferlere bakarsak bu sene Süper Lig'de gol krallığı çekişmeli olacak. Burak Yılmaz beni heyecanlandırıyor. Sonradan kendini çok geliştirdi. Trabzonspor'da da başarılı olacağını düşünüyorum. Van Persie'yi de çok beğeniyorum. Yüzde yüz verim verirse çok başarılı olacaktır. Akhisar Belediyespor olarak eski bir Trabzonsporlu Henrique'yi forvet bölgesine transfer ettik. Yine transferler yapılacaktır. Herkes forma için çok çalışıyor ve ben de bunlardan biriyim. Umarım başarılı olurum."

"Hedefim en az 14 gol atmak"

Golcü oyuncu, bu sezonki bireysel hedefi hakkında, "Asist sayısına bakınca iyi fakat gol sayım düşük idman sonrsında biraz daha gol vuruşu çalışıp bunu geliştirmek istiyorum. Bu sezon hedefim en az 14-15 gol atmak. Kalabildiğim kadar Süper Lig'de kalmak istiyorum.Şuan Akhisar'da mutluyum ancak ilerleyen dönemlerde büyük takımlardan gelecek tekliflere açığım. Tabi gol sayımı arttırmam gerekiyor." diye konuştu.

"Sivasspor'u yenmek istiyoruz"

"Uzun ve iyi bir süreç geçirdik. Genelde çift idmalar yaparak iyi çalıştık. İlk maçımızı Sivasspor ile oynayacağız maçtan galip ayrılmak istiyoruz." 

"Lucescu'nun beni çağırması için başarılı olmalıyım"

Akhisar'ın golcüsü, Milli Takım konusunda ise, "Mircea Lucescu'nun beni Milli Takım'a çağırması için öncelikle Akhisarspor'da gol sayımı arttırmam gerekiyor. Eğer başarılı olursam Milli Takım yolunun açılacağını düşünüyorum."

 

En beğendiği isimler...

En çok beğendiğim oyuncu tabi ki Cristiano Ronaldo. Süper Lig'de ise Soner Aydoğdu'yu çok beğeniyorum. Aynı takımda oynadığım en yetenekli insanlardan birisi. Caner Osmanpaşa ve Olcan Adın beğendiğim futbolcular. Olcan Adın'ın bitiriciliği ve top tekniği çok iyi. Taraftar için elimden geleni yapacağım. İyi bir Muğdat izlettireceğimi düşünüyorum. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler