"Hem Douglas hem de Beşiktaş'la transferi görüşüyoruz"

26.07.2021 - 15:23 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 22:54

Malatyaspor yöneticisi Hakkı Çelikel, Beşiktaş'ta forma giyen Douglas'ın transferi hakkında konuştu. Çelikel, kaç transfer yapacaklarını da açıkladı.

"Hem Douglas hem de Beşiktaş'la transferi görüşüyoruz"

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Beşiktaş forması giyen Douglas'ı transfer etmek için harekete geçti. Malatyaspor'un yöneticilerinden Hakkı Çelikel, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çelikel, acil olarak 2 transfer yapacaklarını dile getirdi.

Radyospor'da Sporun Merkezi programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Çelikel'in açıklamaları şu şekilde: 

Malatyaspor kaç transfer yapacak?

Yeni sezonda daha güçlü bir Malatyaspor izlettirmek istediklerini anlatan Çelikel, "İyi transferlerin hepsi zor transferlerdir. Anadolu kulübüysen bu daha da zorlaşıyor. Nihai olarak transfer komitesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var, arayışlarımız da var. Lig başlamadan 2 transferi daha bitirmek istiyoruz. Acil olarak 2 transfer yapacağız. Ama en az 4 transferimizin daha olması gerekiyor. Transfer kolay olmuyor. Süreç devam ediyor. Yakın zamanda da açıklarız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

"Hem Beşiktaş hem de Douglas ile görüşüyoruz, oyuncu sıcak"

Beşiktaş'ta kadroda yer bulamayan Douglas, Malatyaspor'un gündeminde. Çelikel, hem Beşiktaş hem de futbolcuyla temas halinde olduklarını anlattı ve şunları söyledi:

"Douglas önemli bir oyuncu. Bizim de sağ tarafta eksiğimiz var. Douglas ile görüşüyoruz. Doğru noktayı bulmaya çalışıyoruz. Hem Beşiktaş hem de futbolcu ile görüşüyoruz. Douglas, Malatyaspor'a sıcak. Çünkü oynamak istiyor. Uygun zemin bulmaya gayret ediyoruz."

"Douglas'ı kiralamak istiyoruz, orada aldığı parayı veremeyiz"

Çelikel, Beşiktaş ile oyuncunun kiralanması konusun şartları konuştuklarını ifade ederken, "Biz Douglas'a Beşiktaş'tan aldığı parayı veremeyiz. Bütçemize uygun davranacağız. Kiralamak istiyoruz. Bir kısmı Beşiktaş, bir kısmı Malatyaspor verecek şekilde bir plan çıkarmaya çalışıyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

"Farklı bir Malatyaspor izlettireceğiz"

Öte yandan Çelikel, Malatyaspor taraftarlarına da mesaj verdi. Malatyaspor yöneticisi, "Taraftarlarımız sabretsinler. İnce eleyip sık dokuyoruz. Kulübün menfaatleri önemli. İyi transferler de kolay olmuyor. Biz çalışıyoruz. Taraftarlarımız bize güvensin. Başkanımız transfer konusunda çok titiz. Bu sene farklı bir Malatyaspor kuracağız ve takımı iyi noktalara taşımak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor'dan kaleye takviye!
Habere Git

Douglas'ın Beşiktaş dönemi

Douglas, Sivasspor ile son sezonunda (2018-19) 32 maçta 3 gol 7 asist üretmiş ve Beşiktaş'a transfer olmuştu. Futbolcu, 2019-20 sezonunda 7 maçta 454 dakika süre aldı. Sol uyluk ön adalesinde ileri düzeyde bir yırtık tespit edilen futbolcu geçen sezon ise oynayamamıştı. Douglas'tan Beşiktaş'tan yıllık 800 bin Euro kazandığı gündeme gelmişti.

Malatya, Douglas'ın maaşının 3'te birini ödeyecek

Bu arada Fanatik'in haberine göre Yeni Malatyaspor, Brezilyalı sağ bekin transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki oyuncuyu Beşiktaş'taki maaşının 3'te 1'ini ödeyerek kiralayacak olan Malatyaspor, transferi kısa süre içerisinde resmen duyuracak.

Senin için hazırladığımız haberler