Hem numara hem de forma gitti! Solskjaer'den Cavani yanıtı...

23.09.2021 - 10:50 | Son Güncellenme: 23.09.2021 - 10:53

Manchester United forması giyen Edinson Cavani, kötü günler geçirmeye başladı. Ole Gunnar Solskjaer, oyuncunun ilk 11 şansını açıkladı.

Hem numara hem de forma gitti! Solskjaer'den Cavani yanıtı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Edinson Cavani, formayı mumla arıyor. Golcü futbolcunun durumuyla ilgili açıklama Ole Gunnar Solskjaer'den geldi. Detaylar haberde... 

Cavani gözden düştü

Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra bir dönem transferde Fenerbahçe ile de anılan Edinson Cavani, United'a katılmıştı. Geçen sezon 39 maçta 17 gol 5 asist üreten futbolcu bu sezon istediği şansı bulamıyor. 

34 yaşındaki Edinson Cavani, bu sezon 1 maçta 37 dakika süre aldı. Nedeni ise Manchester United'ı çalıştıran  Ole Gunnar Solskjaer tarafından açıklandı. 

Cavani ne zaman 11'de oynayacak?

Solskjaer yaptığı açıklamada, "Edinson Cavani ilk 11'in parçası olacak seviyede değil. Çok çalışıyor ve vücudunu herkesten iyi tanıyor. Hazır olduğunda 'Ben buradayım' diyecektir" açıklamasını yaptı. 

Forma numarasını Ronaldo'ya bıraktı

Manchester United'da normalde 7 numaralı formayı terleten Edinson Cavani, 12 yıl aradan sonra takıma dönen Cristiano Ronaldo'ya jest yapmış ve Portekizli ile özdeşleşen numarayı ona bırakmıştı. 4-2-3-1 sisteminde United'ın hücum hattında bilindiği üzere Ronaldo oynuyor.

Ayrılacak mı? 

Golcü futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, Manchester United'da mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını dile getirmişti. Cavani'nin güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler