Beşiktaş'ta Valerien Ismael Maçın Her Golünden Sonra Toplantı Yaptı

09.04.2022 - 21:36 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 22:15

Süper Lig'de Beşiktaş ile Alanyaspor karşılaştı. Vodafone Park'ta her golden sonra Valerien Ismael takımı kenara çağırarak mini toplantı yaptı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael Maçın Her Golünden Sonra Toplantı Yaptı

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısına Michy Batshuayi damga vururken, taraftarı önünde ilk maçına çıkan Valerien Ismael de dikkat çekti.

Yenilen golde savunmayı çağırdı

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, henüz 2. dakikada Rachid Ghezzal'ın asisti, Michy Batshuayi'nin golü ile rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın 23. dakikasında Efecan Karaca ile Alanyaspor cevap verirken, Valerien Ismael, savunma oyuncularını yanına çağırarak, goldeki hataları söyledi.

2 dakika sonra cevap geldi

Taraftarının büyük desteğini arkasına alan Beşiktaş, Alanyaspor'un beraberlik sevincini 2 dakikada yok etti. Maçın 25. dakikasında sahneye çıkan Josef de Souza, Siyah-Beyazlılar'ı tekrar öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarının gol perdesi Batshuayi ile kapandı

İlk devrenin gol perdesini açan Batshuayi, aynı şekilde kapatan isim oldu. 43. dakikada Alanyaspor'u çıkarken yakalayan Kara Kartal, Rosier'in sağ çaprazdan yaptığı ortada Belçikalı forveti topla buluşturdu. Topu göğsüyle kontrol eden Batshuayi, takımının 3, kendisinin 2. golünü attı.

Ismael tekrar takımı çağırdı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, Batshuayi'nin golünden sonra takımı tekrar kulübeye çağırarak, bazı taktikler verdi. Valerien'in bu sık toplantıları ve oyuncuları ile sürekli iletişim içinde olması dikkat çekti.

İlk maçında sarı kart gördü

Öte yandan Beşiktaş'ın başında ilk kez Vodafone Park'ta maça çıkan Valerien Ismael, ilk dakikadan bu yana oldukça hırslı bir görüntü çizerken, maçın 64. dakikasında hakeme yaptığı itirazdan dolayı sarı kart gördü.

Taraftar desteğini aldı

İkinci yarının son bölümünde oynanan futbol ve enerjiden memnun kalan Beşiktaş taraftarı, Valerien Ismael'e destek verdi. Takımını desteklemek için gelen 37 bin seyirci, Valerien Ismael'e tezahüratlarda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler