Trabzonspor, Hırvat sol bek Borna Barisic ile her konuda anlaştı

23.03.2024 - 14:42 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 15:02

Yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarına şimdiden başlayan Trabzonspor, gelecek sezonun ilk transferini bitirdi. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Hırvat sol bek Borna Barisic ile her konuda anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, İskoç ekibi Rangers ile olan sözlemesi sezon sonunda bitecek olan ve önceki dönemlerde de gündemine gelen 31 yaşındaki Borna Barisic'i kadrosuna katmak için harekete geçmiş ve tecrübeli sol bek ile temas kurulmuştu.  

Her konuda anlaşma sağlandı

KuzeyAnadolu'nun haberine göre; Bordo mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği Barisic ile her konuda anlaşmaya vardı. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Hırvat sol bek ile resmi sözleşme imzalanacak.

Trabzonspor'un ilk yeni sezon transferi oldu

Yeni sezon kesin olarak bordo mavili formayı giymesi beklenen tecrübeli sol bek Trabzonspor'un yeni sezon için gerçekleştirdiği ilk transfer oldu.

6 yılda 230 maç oynadı

İskoç ekibi Rangers’ta 6. yılını tamamlak üzere olan 31 yaşındaki futbolcu bu süre boyunca 230 maçta 10 gol attı ve 54 asistlik performans sergiledi. Bu sezon 29 maçta sahaya çıkan Barisic 1 gol ve 6 asistlik katkı yaptı. 

Hırvatistan Milli Takımının formasını da 35 kez terleten Borna Barisic'in güncel piyasa değeri ise 4,5 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler