"Her milli formayı giyişimde..."

23.03.2016 - 21:41 | Son Güncellenme: 23.03.2016 - 21:43

A Milli Takım oyuncusu Oğuzhan Özyakup, Avrupa Şampiyonası'nda elinden geleni yapacağını dile getirerek, "Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Çok zor noktalardan geri döndük. Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik." dedi.

Oğuzhan'ın açıklamaları şöyle:

"Sezon başında güzel bir kamp geçirdim. Ama sezon başında Avrupa Şampiyonası'nı daha garantilememiştik. Hollanda ve İzlanda maçlarından sonra bu çok büyük bir motive oldu. Genç yaşta bu turnuvaya katılmak beni inanılmaz motive ediyor. Ben her milli formayı giyişimde çok heyecan duyuyorum ve gurur duyuyorum. İnşallah sezon sonunda Avrupa Şampiyonası'na gittiğimizde güzel zamanlar yaşayacağız. Her futbolcu bundan motive olur. Her zaman Avrupa Şampiyonası'na katılmak istersiniz. Hem kulübümde, hem milli takımda elimden gelen her şeyi yapıyorum.

Bizim için şu an en önemli şey en iyi şekilde hazırlanmak. Ama biz çok zor noktalardan geri döndük. Bunu ispatladık. Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik. Hocamız başta olmak üzere bize her zaman o güveni verdi. Bize inandı. Avrupa Şampiyonası'nda her zaman güçlü. İspanya da güçlü, Hırvatistan da, Çekler de… Çekler'le deplasmanda oynadık. Çok zorlu bir maçtı.  Ama biz kendimize güveniyoruz.

Fatih hocamız bildiğiniz gibi her zaman maça damga vurmak ister. Kupalara sahip olmak ister. Burada teknik kapasitesi yüksek oyunculara sahibiz. Herkes birbirini çok iyi tamamlıyor. O tabiki benim işimi kolaylaştırıyor. Kulübümde de öyle burada da öyle. Sahada teknik kapasitesi yüksek oyuncuların olması benim avantajıma… Bir şey var. Bunu hocamızla konuştuk. Biz takım olarak savunmayı çok iyi yapıyoruz. Bu bizim özelliklerimizi arttırdı.

İbrahimoviç çok büyük oyuncu. Ama İsveç çok iyi bir kadroya sahip. Kendisini yakinen tanıdığımız üç isim var. Çok iyi bir takıma sahipler. Tabi ki büyük bir futbolcu İbrahimoviç. Ama biz de iyi bir takıma sahip olduğumuzu biliyoruz. İsveç de çok iyi oyunculara sahip. Güzel bir maç olmasını diliyorum"

Senin için hazırladığımız haberler