Bundesliga: Hertha Berlin'de Tayfun Korkut'un yerine Felix Magath

13.03.2022 - 23:13 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 23:21

Son dakika: Bundesliga takımlarından Hertha Berlin Tayfun Korkut’un teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Felix Magath'ı getirdi. İşte detaylar

Bundesliga: Hertha Berlin'de Tayfun Korkut'un yerine Felix Magath

AJANSSPOR - HABER

Hertha Berlin’de teknik direktör Tayfun Korkut’un yerine gelen isim belli oldu. Bundesliga'da 23 puanla 17. sırada yer alan Alman ekibi, sezon sonuna kadar Felix Magath'ı göreve getirdi.

Tayfun Korkut, Hertha Berlin'de 9 haftadır maç kazanamadı

Bundesliga'da 9 haftadır maç kazanamayan, son 5 maçında ise mağlup olan Hertha Berlin'de fatura teknik direktör Tayfun Korkut'a kesildi. Alman ekip, bugün yaptığı açıklamada Korkut ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Tayfun Korkut'un performansı

 

Tayfun Korkut, 29 Kasım 2021'de Hertha Berlin'de göreve başlamıştı. 13 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Korkut, 8 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Hertha Berlin, 26 maçta topladığı 23 puanla Bundesliga'da 17. sırada bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Bundesliga'da Tayfun Korkut'a ağır darbe!
Habere Git

Felix Magath'ın kariyeri

Alman futbolunun yetiştirdiği en önemli teknik adamlardan Felix Magath,  Hamburg'la, 3 Bundesliga, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Kupa Galipleri Kupası kazanma başarısı göstermiştir. Ayrıca, Magath Almanya ile 1980'de Avrupa Şampiyonu olmayı da başararak kupa koleksiyonunu daha da geliştirme imkanı bulmuştur.

Senin için hazırladığımız haberler